Plan bezichtigingBel makelaar

Tichelarijweg 7

Verkocht
Excellent
Oostvoorne
€ 1.295.000 k.k.
10080
 m²
240
 m²
Villa
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Stel je eens voor...



Een landhuis omringd door een prachtige parktuin met vijvers, fruitbomen, (eigen) weilanden en veel groen! Gelegen aan de rand van Oostvoorne, op loopafstand, van het charmante dorpscentrum, vlakbij stranden, recreatiemeren, met toegang tot alle belangrijke toegangswegen naar zowel de randstad als Zeeland én daarbij de mogelijkheid om je paard(en) aan huis te houden!



Aan de locatie zal het dus niet liggen: je kunt met de boot zo het Brielse meer op of gebruik maken van de vele wandel- en fiets mogelijkheden in een verrassend afwisselende en prachtige omgeving met nog vele andere recreatieve mogelijkheden.



De hoofdwoning is gebouwd in de sfeervolle jaren dertig stijl, omstreeks 2000 uitgebouwd en gemoderniseerd, en in 2013 is er een extra vleugel gecreëerd. Waar je je ook bevindt in het huis, overal is uitzicht op het groen, de mooie tuin of de (zwem)vijver. De woonkamer is licht en voorzien van drie schuifpuien, grenzend aan het grote terras. Zo haal je buiten echt naar binnen, daarbij kan je ook nog eens kiezen of je binnen of buiten voor de open haard wilt zitten en genieten van lange avonden op de veranda. Deze veranda zorgt ervoor dat je het hele jaar kunt genieten van het buitenleven!



Het huis beschikt over in totaal vijf slaapkamers en 4 badkamers met luxe sanitair. Twee grote slaapkamers (allebei met een eigen douche- en toilet) in een aparte vleugel worden momenteel gebruikt als Bed and Breakfast. De indeling is zodanig praktisch dat een groot gezin hier prima kan aarden door de kamers voor eigen gebruik te “reserveren”. Op de eerste etage vind je twee gezellige slaapkamers met een extra badkamer, inclusief bad. Als bonus vind je op de begane grond een grote master slaapkamer met een luxe en suite badkamer en openslaande deuren naar de tuin.



De keuken aan de voorzijde heeft er al een aantal dienstjaren op zitten maar verkeert in goede staat met vernieuwde apparatuur. Wilt u liever een kookeiland of een andere indeling dan is daar voldoende ruimte voor. Een bijkeuken (met opbergvliering) mag in een huis als dit eigenlijk niet ontbreken en fungeert naast wasruimte, bergruimte (met een enorme kastenwand) en extra toegang tot het terras, ook als inpandige toegang tot de huidige B&B vleugel.



Voor de recreatieve paardenliefhebbers onder ons zal deze plek aan al je wensen voldoen. Een track aan de rand van het perceel dat in delen op te splitsen is, een paddock, 5 luxe binnenboxen van hoogwaardige kwaliteit en zelfs een eigen toilet en doucheaansluiting naast de zadelkamer. De fanatieke dressuurruiters worden echter niet vergeten want de mogelijkheid om een 20x40 rijbak aan te leggen bestaat. Rechts van de entree is een weiland dat zich perfect leent om een bak en eventueel een stapmolen aan te leggen (vergunningen voor lichtmasten en/of stampmolen dienen aangevraagd te worden, indien van toepassing). In de boomgaard achter de stallen kun je na het rijden even bijkomen met een drankje. Deze fijne plek wordt ook door de gasten van de B&B gebruikt zodat iedereen op het terrein optimaal van zijn of haar privacy kan genieten.



Heb je de ambitie om de Bed and Breakfast over te nemen dan staan de twee grote kamers (met eigen douche/wc en kitchenette) voor maximaal 7 personen compleet ingericht klaar. Buiten de zakelijk markt hebben vele fietsliefhebbers, ruiters en wandelaars de B&B al weten te vinden en dit kan zorgen voor een mooie extra inkomstenbron. Daarnaast is de vleugel die momenteel als B&B wordt gebruikt ook ideaal voor opgroeiende kinderen, gebruik als mantel zorg en aanleunwoning of praktijk/ kantoor aan huis.



We vertellen je er graag meer over tijdens de bezichtiging. Met een totale woning oppervlakte van maar liefst ruim 265m2/ inhoud 850 m3 (exclusief de stallen), op een perceel van 10.080 m2, biedt dit geheel enorm veel mogelijkheden. Alles is als vanzelfsprekend in perfecte staat van onderhoud.



Te veel dus om op te noemen: je moet het eigenlijk gewoon zien om je er een goed beeld over te kunnen vormen! Je zult verrast zijn als je dit landhuis, gelegen in een privé-park, bewondert aan de Tichelarijweg 7 te Oostvoorne (gelegen aan de prachtige kust van het Zuid-Hollandse eiland Voorne Putten).



Uitblinkers:



- 10.080 m2 perceel,

- Marmeren vloer met vloerverwarming in het woon-en keukengedeelte, marmeren vloer in de hal en toilet op de begane grond.

- 5 luxe binnenboxen en de mogelijkheid voor een rijbaan,

- Binnen en buiten open haard,

- Boomgaard en aangelegde parktuin,

- Actieve Bed and Breakfast voor maximaal 7 gasten,

- Oplevering, in overleg flexibel bespreekbaar.

Kenmerken

Woonoppervlakte
240
Perceeloppervlakte
10080
Inhoud
1003
Bouwjaar
1949
Extra ruimte
38
Aantal verdiepingen
2
Aantal slaapkamers
5
Isolatie
Dakisolatie, Muurisolatie, Dubbel glas
Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel, Gasboiler eigendom
Garage
Inpandig, Souterrain
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Aan rustige weg, Vrij uitzicht, Beschutte ligging, Buiten bebouwde kom, Landelijk gelegen
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Genieten van het bouwproces
Voor veel mensen is het een droom; een huis bouwen in het buitengebied. Toch kan het ook behoorlijk wat frustratie opleveren. Alle mogelijkheden afwegen, de afstemming tussen partijen, verkeerde keuzes, enzovoorts. Daarom pakt Livingstone het anders aan. Zij bedachten een totaalaanpak die kopers veel rust geeft.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met De Zeeuw Makelaardij (0181 335710) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met De Zeeuw Makelaardij (0181 335710) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met De Zeeuw Makelaardij (0181 335710) voor meer informatie over dit object