Plan bezichtigingBel makelaar

De Ruil 2

Verkocht
Excellent
Wervershoof
€ 995.000 k.k.
7900
 m²
139
 m²
Eengezinswoning
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Buiten wonen in alle rust en op de ruimte. Dat kan uitstekend op deze ultiem landelijke plek in deze riante en goed onderhouden vrijstaande bungalow met schuur en kas op een perceel van maar liefst 7.900 m². Fraai gelegen aan vaarwater en omzoomd met schitterend polderlandschap. Het geheel biedt volop mogelijkheden om in dit familiehuis ontspannen buiten te kunnen wonen, te hobbyen en/of vanuit huis te werken. Niet onbelangrijk is de ligging in het mooie buitengebied. Precies tussen alle voorzieningen en ontsluitingswegen is vanaf hier alles wat wenselijk is goed bereikbaar.

 

 Deze vrijstaande bungalow biedt maar liefst 133 m² woonoppervlakte. De ruime schuur meet circa 288 m² en de kas circa 200 m². De kavel is verder ingericht met een ruime oprit, een fraaie tuin en een omheind weiland voor kleinvee.

 

 Thans geheel agrarisch bestemd, wat in relatie tot een eventuele particuliere financiering aandacht behoeft. Meer inlichtingen hierover zijn op te vragen bij ons kantoor.

 

 WOONHUIS

De bungalow is van het bouwjaar 1995 en beschikt over een bijzonder riante living, een woonkeuken, 3 ruime slaapkamers, een badkamer met ligbad en tweede toilet, een kantoorruimte, een bijkeuken met toiletruimte, een riante entree/hal en een inpandig bereikbare garage van waar de verdieping toegankelijk is. Deze is thans in gebruik als bergruimte maar middels het plaatsten van (extra) dakramen en/of een dakkapel absoluut prima in te richten met nog eens twee riante (slaap)kamers of een volledig eigen verdieping voor een gezinslid. Op het dak liggen een 23-tal zonnepanelen wat de energiekosten ten goede komt.



SCHUUR

Met circa 288 m² een riante oppervlakte voorzien van betonvloer, een vrije overspanning en een grote schuifdeur. Achterin een tweetal voormalige koelcellen, thans in gebruik voor kleinvee en bergruimte. De entresol is ingericht met een kleine kantoorruimte. Qua formaat een ideale ruimte voor vele doeleinden.



KAS

De kas van circa 200 m² oppervlakte is van het type Venlo met 4 kappen en is thans in gebruik voor de hobby en daarom deels voorzien van stelcon betonplaten. Een mooie extra is het handige bewateringssysteem d.m.v. opvang van het regenwater.



ERF

Buiten een fraai doch praktisch ingericht geheel. Voor de schuur en kas een betonnen erfverharding met ruim plaats voor meerdere auto’s. De af te sluiten oprit naar de bungalow is netjes bestraat en leidt naar de garage. De tuin rondom de bungalow is een plaatje en is ingericht met mooie bomen, terrassen, gazon en borders met beplanting met aan het brede voorliggende water een grote houten vlonder.

 

Bent u enthousiast geworden over deze unieke kans? Onze makelaar neemt graag de tijd om u uitgebreid rond te leiden en te informeren.

Kenmerken

Woonoppervlakte
139
Perceeloppervlakte
7900
Inhoud
695
Bouwjaar
1995
Extra ruimte
0
Aantal verdiepingen
2
Aantal slaapkamers
3
Isolatie
Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel
Garage
Aangebouwd steen
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Vrij uitzicht, Aan vaarwater, Landelijk gelegen
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Karaktervol houtwerk in the spotlight
Van grachtenpand tot Brabantse boerderij

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Kwantes Makelaardij (0228-592244) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Kwantes Makelaardij (0228-592244) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Kwantes Makelaardij (0228-592244) voor meer informatie over dit object