Plan bezichtigingBel makelaar

Frederiksweg 45

Verkocht
Excellent
Mill
€ 2.150.000 k.k.
13233
 m²
479
 m²
Villa
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Droomt u van een hoogwaardig afgewerkte villa gelegen op een prachtige locatie, stop dan met dromen! Wij nodigen u graag uit om bij deze royale vrijstaande villa te komen kijken.

 

 Middels een statige entree bereikt u deze villa met een onweerstaanbare charme en is gelegen op een perceel van maar liefst 13.233 m². Geniet van de prachtige, parkachtige tuin omringd door volwassen beplanting, hoge bomen, geweldige vijverpartij en uitstekende zonligging. U kunt dit prachtige omheinde perceel betreden door middel van de automatische poort.

 

 Vanuit de woonkamer heeft u aan drie zijden uitzicht naar de tuin en op de bovenetage zijn vier ruime slaapkamers en twee badkamers. De woning heeft maar liefst een inhoud van ca. 2.463 m³ met een woonoppervlakte van ca. 479 m² en is voorzien van vloer-, gevel- en dak isolatie. De aluminium kozijnen zijn voorzien van HR+++ beglazing.

 

 De Frederiksweg is een fraaie rustige straat, waar op loopafstand het prachtige bosgebied begint. Basis- en middelbaar onderwijs, sport, natuur en het centrum van Mill zijn gelegen op circa 5 autominuten waardoor dit met recht een zeer populaire plek is om te wonen. Mill is goed bereikbaar middels de rijkswegen A50 of A73 en Cuijk en Uden zijn relatief snel te bereiken.

 In Mill woont u op een fantastische locatie, met alle voorzieningen binnen handbereik in het centrum en waar u omringd bent door de natuur.

 

 INDELING

 Begane grond:

 De prachtige overdekte entree met dubbele deuren geeft toegang tot de stijlvolle hal met een hoge vide. Aan de rechterzijde zijn de garderobe en de meterkast gesitueerd. De prachtige Belgisch hardstenen vloer met vloerverwarming ligt op de hele begane grond. De villa heeft een fantastische sfeer met veel lichtinval.

 Door de grote ramen aan alle zijden kijkt u vanuit de woonkamer, keuken en de tuinkamer uit over de prachtige tuin. Openslaande deuren van hout gecombineerd met glas vanuit de hal geven u toegang tot het eetgedeelte in de woonkamer. Het eetgedeelte is een uitstekende plek om samen met familie of vrienden te genieten van een heerlijk diner.

 

 Verder is de woonkamer ingericht als zit- en tv-gedeelte. Blikvanger bij het zitgedeelte is de open haard met (gesloten) houtkachel. Verder treft u in de woonkamer nog een gashaard aan waar u heerlijk kunt genieten van een rustige plek. Het kantoor is vanuit de woonkamer te bereiken middels de prachtige glazen deuren. Deze ruimte is natuurlijk voor meerdere doeleinden geschikt te denken aan een speelkamer of hobbyruimte. Op maat gemaakte kasten maken deze ruimte tot een waar plaatje.

 

 Aan de achterzijde is de eetkeuken gesitueerd, die grenst aan het terras. In de keuken is ruimte voor een tweede eettafel en de stijlvolle keukenopstelling is voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur. Het kookeiland beschikt over een spoelbak, quooker, vaatwasser, inductie kookplaat (Miele) met afzuigsytsteem. De kastenwand is voorzien van een wijnkoeler, koelkast, oven (Miele) en een magnetron (Miele).

 

 Middels de keuken bereikt u de tuinkamer. Deze ruimte is geheel af te sluiten door middel van glaspanelen. In deze ruimte is een openhaard gesitueerd wat natuurlijk mogelijk maakt dat u in alle jaargetijden gebruik kunt maken van deze ruimte, ook hier kunt u genieten van het uitzicht over de fantastische tuin.

 

 Vanuit de hal is de dubbele garage te bereiken. Deze is bereikbaar middels automatisch openslaande eiken garagedeuren op afstand te bedienen. De dubbele garage is groot genoeg voor twee auto’s, fietsen, scooter en andere eigendommen.

 

 Eerste verdieping:

 Loop over de eiken houten trap met stalen leuning naar de prachtige overloop. Er zijn vier slaapkamers, waaronder de master bedroom met kleedkamer en eigen badkamer. De kleedkamer heeft op maat gemaakte garderobekasten en de badkamer is ingedeeld met een ligbad, aparte inloopdouche, dubbele wastafel met meubel en toilet/bidet.

 

 Aan de andere zijde van de overloop zijn vier ruime kamers, deze kamers zijn nu in gebruik als fitnesskamer, waskamer en twee slaapkamers met een tweede badkamer met inloopdouche en wastafel met meubel. Separaat is een aparte toiletruimte. Hiermee is deze villa geschikt voor een gezin of om de (klein)kinderen of andere familieleden te laten overnachten.

 

 Souterrain:

 Het souterrain is volledig bij de woning betrokken en bereikbaar vanuit zowel de entree, maar is ook van buiten bereikbaar via het terras aan de zijkant van de woning.

 De dubbele garage is vanuit de gang maar ook via de dubbele oprit bereikbaar. Deze zijentree is voorzien van op afstand bedienbare overheaddeur.

 

 Verder treft u een technische ruimte, een royale bar met toilet en badkamer en een provisieruimte aan.

 Het souterrain is zeer ruim en is voorzien van veel daglicht door de grote schuifpui en de raampartijen. Wat deze ruimte uitermate geschikt maakt voor meerdere doeleinden.

 

 Technische ruimte hier bevinden zich de warmtepomp (bouwjaar 2014), warm water boiler, vloerverwarming verdeler, de pomp voor de sproei installatie en bergruimte. Ook deze ruimte is voorzien van daglicht door middel van de twee aluminium raamkozijnen met triple glas.

 

 Middels de gang bereikt u de bar-/chillruimte. Deze ruimte leent zich uitermate voor het realiseren van een kantoor of een mantelzorgwoning. Hier is alles aanwezig voor een prettig woongenot. Het toilet is volledig betegeld, verlichting op sensor en een wastafel met meubel. De badkamer is ook geheel betegeld voorzien van een inloopdouche hand en regendouche, afzuiging en ook weer is de ruimte verlicht met een bewegingssensor.

 

 Zodra u de ruimte bereikt is er een prachtige op maat gemaakte garderobe aanwezig. De bar is in een U vorm opgesteld voorzien van een koelkast, spoelbak en voldoende kastruimte.

 

 

 EXTERIEUR

 Deze prachtige tuin is omheind en bereikbaar via de automatische poort. De inrit is aangelegd met hardgebakken klinkers en biedt parkeermogelijkheid voor ca. 12 auto’s.

 

 Deze stijlvolle villa wordt omringd door een parkachtige tuin met een groot gazon, diverse terrassen, vijver, bomen en een uitstekende zonligging. Tevens is de tuin voorzien van een sproei installatie.

 

 Verder staat aan de linkerzijde een uit eikenhout opgetrokken berging met rieten kap voor het tuingereedschap. Terwijl u door de tuin loopt, hoort u vogels en ervaart u veel privacy. Dit is een uitzonderlijk mooie plek om te wonen.

 

 

 BIJZONDERHEDEN

 - Prachtig perceel van 13.233 m² met totale privacy en een uitstekende zonligging, 

 - Vijf ruime kamers en twee badkamers op de verdieping.

 - Fraaie, architectuur met prachtig gedekte rieten kap.

 - De kelder is fenomenaal met veel daglicht!

 - 12 x 9 zonnepanelen, opgesteld middels een beschutte veldopstelling.

 - 2 x dubbele garage.

 - Alarminstallatie met camera’s.

Kenmerken

Woonoppervlakte
479
Perceeloppervlakte
13233
Inhoud
2463
Bouwjaar
2014
Extra ruimte
153
Aantal verdiepingen
4
Aantal slaapkamers
4
Isolatie
Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Volledig geisoleerd, Driedubbel glas
Verwarming
Vloerverwarming geheel, Warmtepomp, Warmte terugwininstallatie, Houtkachel, Gashaard
Warm water
Elektrische boiler eigendom
Garage
Inpandig, Parkeerkelder
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Aan bosrand, Aan rustige weg, Vrij uitzicht, Beschutte ligging, In bosrijke omgeving, Landelijk gelegen
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Genieten van het bouwproces
Voor veel mensen is het een droom; een huis bouwen in het buitengebied. Toch kan het ook behoorlijk wat frustratie opleveren. Alle mogelijkheden afwegen, de afstemming tussen partijen, verkeerde keuzes, enzovoorts. Daarom pakt Livingstone het anders aan. Zij bedachten een totaalaanpak die kopers veel rust geeft.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Bernheze Makelaars (0413-243818) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Bernheze Makelaars (0413243818) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Bernheze Makelaars (0413243818) voor meer informatie over dit object