NL | EN

Thema: De verbouwing

Bij Buitenstate vindt u prachtige landelijk gelegen woningen. Veelal in goede staat. Maar soms treft u ook huizen aan die heel mooi kunnen worden, maar dat nog niet zijn. Dat zijn potentiële parels waar eerst flink de handen uit de mouwen gestoken moeten worden. Dat betekent dus: verbouwen.

Voor sommigen is dat echt een uitdaging, zij kunnen er hun creativiteit in kwijt en vinden het heerlijk om aan de slag te gaan. Vindt u het leuk om mee te kijken?

Blog: verbouwing van een woonboerderij

Volg dan het blog van Stephanie en Gert-Jan uit Oosterhout. In drie delen kunt u lezen hoe zij methun verbouwing zijn omgegaan. De eerste twee delen is het had werken, en ziet u de vorderingengestaag vorm krijgen. In het laatste deel is de verbouwing helemaal afgerond en ziet u hetspectaculaire eindresultaat van hun inspanningen.

  1. De start: verbouwing van een vrijstaande boerderij in Oosterhout
  2. De stand na 6 maanden: nieuwe indeling, nieuwe keuken en vloerverwarming
  3. De nije dei: het eindresultaat

Op zoek naar een vrijstaande woonboerderij?

Bent u op zoek naar een woonboerderij of andere vrijstaande woning? Dan is het handig dat u zich bij ons inschrijft als zoeker. Dat gaat heel eenvoudig via deze pagina op onze site. U krijgt dan als eerste het nieuwste woningaanbod te zien. 

En als extraatje sturen we u ook de Gouden tips bij aankoop: onze makelaars geven u de beste tips waar u op moet letten bij de aankoop van een woning. En in dit proces staan we u graag van harte bij! Plan dan gewoon gelijk een afspraak in om te kijken naar de mogelijkheden voor aankoop.

 

Woning kopen?

Wij helpen u graag met de aankoop van uw Buitenstate

www.buitenstate.nl maakt gebruik van cookies - lees meer Sluit deze melding Sluit deze melding