NL | EN

Thema: de woonboerderij

Bij Buitenstate hebben we regelmatig een woonboerderij te koop. Ook merken we dat dit een droomwoning is voor velen van onze klanten. Daarom hebben we een nieuwe thema op onze site aangemaakt waar we alles over de woonboerderij bijhouden.

Alles over de verschillende typen woonboerderij

Zo hebben we een informatiepagina over welke typen woonboerderij er allemaal zijn en in welke provincie ze staan in Nederland. Leuk om te weten als u zelf zo’n verbouwde woonboerderij heeft, of als u nog droomt van een boerderij in een landelijke omgeving.

Blog: verbouwing van een woonboerderij

Omdat er vaak een verbouwing aan te pas komt -soms kleinschalig, soms heel groot- hebben we klanten gevraagd of we een blog voor ze mogen bijhouden. Stephanie en Gert-Jan uit Oosterhout wilden hier wel aan meewerken. Het resultaat ziet u in deel 1 en deel 2 en deel 3. Als de verbouwing helemaal is afgerond volgt het laatste derde deel. Natuurlijk met veel foto’s zodat u kunt kijken hoe ze alles hebben aangepakt en hun woonboerderij weer toekomstbestendig hebben gemaakt.

Op zoek naar een te koop staande woonboerderij?

Bent u op zoek naar een woonboerderij of andere vrijstaande woning? Dan is het handig dat u zich bij ons inschrijft als zoeker. Dat gaat heel eenvoudig via deze pagina op onze site. U krijgt dan altijd als eerste het nieuwste woningaanbod dat bij ons te koop staat en als extraatje sturen we u ook de Gouden tips bij aankoop: onze makelaars geven u de beste tips waar u op moet letten bij de aankoop van een woning. Natuurlijk kunt u ook gelijk een afspraak inplannen om te kijken naar de mogelijkheden voor aankoop.

www.buitenstate.nl maakt gebruik van cookies - lees meer Sluit deze melding Sluit deze melding