Middenweg 5
Vledder
€ 787.000,- k.k.

Overzicht


There's a version of this video with English subtitles available ›


Dit is dé ideale plek om uw dromen te verwezenlijken. Deze comfortabele en sfeervolle woonboerderij - met vrijstaand bijgebouw - in het landelijk gebied nabij Vledder (Drenthe) heeft ongekende mogelijkheden. Wat dacht u van: een bed & breakfast, een mantelzorgwoning of kantoor aan huis? Ook het houden van paarden is heel goed mogelijk op deze fijne, groene plek. En, u bent met de auto binnen anderhalf uur in Amsterdam.

Het rietgedekte landhuis, met vrijstaand bijgebouw in dezelfde stijl, ligt op een ruime kavel van 2.500 m². Er is oneindig veel speelruimte. En meer dan voldoende frisse lucht en groen om u heen. U heeft fraai uitzicht over de landerijen en de natuurgebieden, die samen nationaal park het “Drents Friese Wold” vormen. U stapt hier zo op de fiets, trekt uw wandelschoenen aan of rijdt op uw paard, direct de natuur in. Iedere dag weer.

De fraaie woonboerderij is gebouwd in de jaren zeventig en is in 2014 hoogwaardig verbouwd. Fijn, want nu heeft u daar heerlijke vloerverwarming en u vindt alle woonvoorzieningen op de begane grond. Plus: nog twee extra slaapkamers op de eerste verdieping. Eentje heeft een heel leuk chill-hoekje. En beide kamers hebben hun eigen trapopgang: hoe leuk is dat!

Lees de complete omschrijving »


www.buitenstate.nl maakt gebruik van cookies - lees meer Sluit deze melding Sluit deze melding