NL | EN

Advies

Neem nu contact op

Neem vrijblijvend contact op met een Buitenstate makelaar!

Landelijk wonen is fraai... Maar het buitengebied is volop in beweging. U kunt als eigenaar van een woning in het buitengebied te maken krijgen met oprukkende woongebieden, een nieuw bestemmingsplan of nieuwe wetgeving. 

Specifiek advies bij landelijk wonen

Het kan allemaal van invloed zijn op uw onroerend goed. Uw Buitenstate makelaar kan u zeer kundig adviseren omtrent de gevolgen voor u en uw vrijstaande huis in de landelijke omgeving. Denk hierbij aan zaken als ruimte-voor-ruimte regeling, gevolgen van de Wet geurhinder en veehouderij, WILG (Wet inrichting landelijk gebied) of bijvoorbeeld de Jachtwetgeving. Allemaal zaken waarover wij u kunnen informeren en adviseren.

Regulier woonadvies

Maar ook omtrent de reguliere zaken waar een eigenaar van een woning mee te maken krijgt zoals een WOZ beschikking en een omgevingsvergunning (de voormalige bouwvergunning) kan een Buitenstate makelaar u, als eigenaar van een Buitenstate, van zeer kundig advies voorzien. 

Schakel een deskundige makelaar in

Daarom, voor al uw vragen rond uw (potentiële) vrijstaande woning in het buitengebied: schakel uw Buitenstate makelaar in. Want: landelijk wonen blijft fraai!

Hier vindt u al onze collega's.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Een waardebepaling?

Vul het formulier in voor een vrijblijvende taxatie-afspraak

Makelaar in beeld

Marieke Henkelman RM RT

Lamberink Makelaars & Adviseurs
Assen

www.buitenstate.nl maakt gebruik van cookies - lees meer Sluit deze melding Sluit deze melding