NL | EN

Verkoop

Wanneer bent u tevreden over uw makelaar als het gaat om woningverkoop? Als uw huis binnen een maand is verkocht? Of als er bij uw woning boven de vraagprijs is geboden? Beide opties zijn helaas niet erg realistisch. Daarom kijkt een makelaar van Buitenstate iets verder bij de verkoop. Wij kijken naar de klant, de woning en relevante marketingactiviteiten. En dat zorgt voor een maatwerk aanpak. Die iedere keer uniek is. Een aanpak die werkt. 

Woningverkoop in het agrarisch gebied werkt anders dan in de stad

Het verkopen van een vrijstaande woning of woonboerderij in het buitengebied, een Buitenstate, vraagt om een maatwerk aanpak. Naast de ‘gewone’ zaken bij verkoop van een huis spelen een scala aan regels, wettelijke bepalingen en agrarische bestemmingen een rol. Als verkoper van een woonboerderij, landgoed of villa in het landelijk gebied komt u dat vast niet helemaal onbekend voor. Daarom is het verstandig een specialist in te schakelen.

Specialist in landelijk wonen: uw Buitenstate makelaar

Een specialist in landelijk wonen die deze wet- en regelgeving, en vooral de consequenties voor u als verkoper, kan overzien. En die potentiele kopers van goede informatie kan voorzien. Een koper wil zich veilig voelen en zeker weten dat de makelaar alle informatie heeft verstrekt. Daarom start de verkoop altijd met een inventarisatie van de te verkopen woonboerderij, villa of  andere vrijstaande woning. En deze inventarisatie wordt samen met de eigenaar van het huis uitgevoerd.

Verkoop uw landelijke woning

Ervaring in landelijk wonen, kennis van zaken en alles wat er speelt in uw omgeving is het onderscheidend vermogen van de Buitenstate makelaar. Daarnaast heeft Buitenstate een groot aantal frisse marketingmogelijkheden om uw woning optimaal te presenteren. Wat dacht u van een glossy magazine met uw woningadvertentie, specifieke marketingacties, regelmatige PR, de grootse website met landelijk gelegen woningen in heel Nederland en nog veel meer…Maak het u gemakkelijk en zoek de dichtstbijzijnde makelaar. Hij of zij komt graag langs voor een vrijblijvend gesprek.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Buitenstate: voor de verkoop van uw vrijstaande woonboerderij, villa, landgoed of andere landelijk gelegen vrijstaand huis. Van Friesland tot Limburg en van Zuid-Holland tot Drenthe. Bij Buitenstate zit u goed.

Verkoop uw woonboerderij, landelijk gelegen (vrijstaande) woning, villa of landgoed via Buitenstate. Een buitengewoon goed gevoel!

Neem nu contact op

Neem vrijblijvend contact op met een Buitenstate makelaar!

www.buitenstate.nl maakt gebruik van cookies - lees meer Sluit deze melding Sluit deze melding