NL | EN

Onze dienstverlening

Een Buitenstate makelaar is naast NVM makelaar ook adviseur. De kennis en kunde van een Buitenstate makelaar gaat verder dan alleen de aan- of verkooptransactie. Ook de kennis omtrent verbouw- en gebruiksmogelijkheden van een Buitenstate hebben wij ruimschoots voorhanden.

Kopen van een vrijstaande woning 

Misschien wilt u landelijk gaan wonen om wonen en werken te combineren. Of kiest u voor een woonboerderij vanwege uw hobby's. Of gewoon voor de privacy en rust. Soms kunnen wijzigende en toekomstige bestemmings-, streek- en/of reconstructieplannen die droom in de weg staan. De expertise van de Buitenstate makelaar helpt om vervelende verrassingen bij het kopen van bijvoorbeeld een woonboerderij te voorkomen. 

Verkoop uw (woon)boederij!

Ook bij de verkoop van uw landelijke woning staan wij u als professional met raad en daad terzijde. De Buitenstate makelaar hakt dagelijks met het bijltje van weerbarstige wet-en regelgeving en weet precies wat de (on)mogelijkheden zijn. Wij zullen u waar nodig deskundig voorlichten en adviseren over deze en vele andere zaken, zodat u wordt ontzorgd tijdens de verkoop of bij de aankoop van een vrijstaande woning in het buitengebied.

Dus, bent u op zoek naar een villa, landgoed of woonboederij in het buitengebied? Of wilt u deze juist verkopen? Schakel dan een Buitenstate makelaar in. Een buitengewoon goed gevoel!

Bekijk hier welke Buitenstate makelaar bij u in de buurt is gevestigd.

www.buitenstate.nl maakt gebruik van cookies - lees meer Sluit deze melding Sluit deze melding