NL | EN

Beek En donk

6 bouwkavels aan de Pater Becanusstraat 0 ong

  • Prijs
    Prijs op aanvraag

  • Type object
    Bouwgrond

  • Perceeloppervlakte

  • Inhoud
    0 m3

6 bouwkavels aan de Pater Becanusstraat 0 ong - beek en donk ()
Bekijk dit object


Omschrijving

Project Beek en Donk - 6 Ruimte voor Ruimte kavels aan de Pater Becanusstraat

START VERKOOP 24 FEBRUARI
Woensdag 24 februari a.s. start de verkoop van 6 bouwkavels aan de Pater Becanusstraat in Beek en Donk. De kavels hebben een oppervlakte tussen circa 876 m2 en 1.267 m2. Koopsommen vanaf € 325.000 vrij op naam.

Alle verkoopinformatie is vanaf 24 februari op ons kantoor beschikbaar. De inschrijving sluit op 19 maart a.s. om 9:00 uur.

Plangebied
Aan de noordwestelijke dorpsrand van Beek en Donk, gemeente Laarbeek, langs de Pater Becanusstraat en tegenover de IJsweg, worden 6 Ruimte voor Ruimte kavels ontwikkeld. Parallel aan de locatie wordt door de gemeente Laarbeek op een later moment nog een wandelpad aangelegd. Met dit wandelpad wordt een verbinding gemaakt met de landschappelijke inpassing van woningbouwontwikkeling de Hoge Regt.

Ligging en afmetingen
Ontwikkelingsmaatschappij Ruimte voor Ruimte geeft 6 kavels uit van circa 876 m² tot circa 1.267 m². Op iedere kavel mag één vrijstaande woning met bijgebouw(en) gebouwd worden. Op iedere kavel dienen ten minste twee parkeerplaatsen op eigen terrein te worden gerealiseerd. Een eventuele garage wordt daarbij niet meegerekend.
De kavels zijn gesitueerd aan een verkeersluwe straat aan de rand van Beek en Donk, direct grenzend aan het buitengebied.

De belangrijkste bouwvoorschriften uit het bestemmingsplan zijn:
De toegestane bouwhoogte van het hoofdgebouw is 10 meter. Voor de woningen geldt een maximale goothoogte van 4,5 meter. De inhoud van de woningen mag niet meer bedragen dan 1.000 m3. Onder woningen mag ondergronds gebouwd worden tot een diepte van 3,5 meter. De gezamenlijke oppervlakte van bijgebouwen bedraagt maximaal 100 m2. De maximale goothoogte is 3,5 meter en de maximale bouwhoogte voor bijgebouwen is 5,5 meter.

Ontwikkelingsmaatschappij Ruimte voor Ruimte voorziet naast het bouwrijp maken van de kavels ook in het woonrijp maken van het aansluitend openbaar gebied in dit plangebied. Middels de aanleg van gras, beplanting van diverse bomen en het gebruik van gebakken klinkers bent u verzekerd van een hoogwaardige afwerking.

Voordelen van nieuwbouw

Financieel aantrekkelijk
Een nieuwbouwwoning biedt financiële voordelen. U betaalt geen overdrachtsbelasting zoals op een bestaande bouw woning en bespaart bovendien fors op uw energiekosten. Bovendien is de rente nog steeds historisch laag.

Onderhoudsvriendelijk
U heeft de eerste 10 jaren sowieso nauwelijks onderhoud en vele garanties op uw materialen en uw droomwoning.

Duurzaam en verantwoord
U kunt gebruik maken van de meest duurzame materialen en zo bijdragen aan een beter milieu en alle energiebesparende technieken toepassen die u een mooie besparing opleveren.
Het dak, gevels en vloeren van een nieuwbouwwoning zijn veel beter geïsoleerd dan in een bestaande woning. U kunt in deze tijd ook gebruik maken van de nieuwere technieken zoals warmtekoppelingen en koude- en warmteopslag.

Gezond en veilig
U kunt uw woning direct voorzien van ventilatiesystemen voor een gezondere leefomgeving, professioneel rookalarm en inbraakwerend hang- en sluitwerk is iets wat standaard wordt meegenomen in deze tijd.

Alles fris en nieuw
U woont in een huis, waarbij u geen gebreken overneemt van de vorige eigenaren. De eerste persoon die de keuken gebruikt, het bad laat vollopen of het toilet doorspoelt bent u. Een uitgebreide schoonmaak- of opfrisbeurt is overbodig.

Uw eigen droomwoning
Last but not least kunt u op deze manier echt uw eigen droomwoning creëren. Met de exacte architectonische uitstraling die bij u past. Een woning helemaal ingedeeld naar eigen ontwerp, materialen en afwerkingsniveau. Bovendien is een droomwoning bouwen leuk.

Specificaties


Indeling

Aantal slaapkamers
0
Aantal verdiepingen
0

Buitenruimte

Tuin
Geen Tuin
Achtertuin
0 m² (0m diep en 0m breed)
Garage


* verplichte velden

Wij gaan voorzichtig om met uw gegevens (conform wetgeving AVG).
Lees hier onze privacyverklaring.

Meer weten? Neem contact op met Adriaan van den Heuvel Makelaars & Adviseurs

Specialist in landelijk wonen Landelijk wonen is erg in trek. Velen van ons verlangen naar rust en ruimte. Toch komt er bij landelijk wonen veel kijken. Rond het ... Lees verder ›

Hoofdstraat 155 (Helmond)
Bel ons nu: 0492-661884
www.heuvel.nl

Meer over deze makelaar Ons Buitenstate aanbod

www.buitenstate.nl maakt gebruik van cookies - lees meer Sluit deze melding Sluit deze melding