NL | EN

Odiliapeel

Eekhoornlaan 2

 • Prijs
  € 550.000,- k.k.

 • Type object
  Woonboerderij, vrijstaande woning

 • Perceeloppervlakte
  28.960 m2

 • Inhoud
  1.705 m3

Eekhoornlaan 2 - odiliapeel (vrijstaande woning)
Deze Buitenstate is geschikt voor de paardenliefhebber!
Bekijk dit object


Omschrijving

In originele staat verkerende woonboerderij met dubbele garage, vrijstaande schuur en inpandige stal gelegen op een zeer royaal perceel. Dit object biedt tal van mogelijkheden voor de juiste koper! Een ideale mix van rust en ruimte, het ''buiten wonen'' gevoel ervaart u hier als geen ander. Dit object is de ideale woonplek voor de liefhebber van buiten wonen! Het object is uiterst vrij gelegen tussen de weilanden en akkers in het buitengebied van Odiliapeel. De woning is gelegen op een perceel van maar liefst 28.960 m² (± 2,8 hectare). Door de grote hoeveelheid grond, is dit object ook uitermate geschikt voor bijvoorbeeld de paardenliefhebber!

Het exacte bouwjaar van de woning is onbekend, maar zal omstreeks 1900 zijn geweest. Het betreft een woonboerderij met een inpandige grupstal, een aangebouwde dubbele garage en een vrijstaande schuurtje (de voormalige varkensstal).

Indeling:
- Hal met voordeur en meterkast.
- Zitkamer met kachel;
- Slaapkamer / kantoorruimte;
- Woonkeuken met trapopgang en kelder;
- Opkamer (met daaronder de kelderruimte);
- Bijkeuken;
- Badkamer;
- Grupstal, opgedeeld in twee ruimtes.

De eerste etage betreft een enkele open ruimte.

Landbouwgrond
De cultuur-/landbouwgronden zijn tot op heden als zodanig in gebruik geweest, voor de teelt van winterprei (in 2019), consumptieaardappelen (in 2018 en 2015), schorseneren (in 2017), waspeen (in 2016), suikerbieten (in 2014), uien en/of sjalotten (in 2013) en snijmaïs (in 2012).

De bodem (de grond tot circa 1,2 m¹ diepte) betreft een veldpodzolgrond met leemarm en zwak lemig fijn zand. Geomorfologisch gelegen op een plateau-achtige horst met dekzand aan de oppervlakte. De grondwatertrap is V (gemiddeld hoogste grondwaterstand is minder dan 40 cm¹ onder het maaiveld en de gemiddeld laagste grondwaterstand is minder dan 120 cm¹ onder het maaiveld.

De grond is niet gedraineerd of voorzien van grondwaterpulsen en zijn geen hekwerken en/of afrasteringen. De grond wordt oogststoppelbloot opgeleverd, dan wel voorzien van een vanggewas.

Minder grond
De huidige vraagprijs is gebaseerd op het totaal van het woonhuis met ondergrond, tuin en erf met alle omliggende landbouwgrond: in totaal ca. 2,8 hectare. In overleg kunnen de mogelijkheden verkend worden om minder grond tot de koop te laten behoren, waarbij de landbouwgrond separaat van de woning verkocht kan worden aan een derde. De grootte en de vorm van het perceel zijn in overleg te bepalen.

Kortom: Laat uw fantasie en creativiteit spreken, dit object is namelijk geheel naar eigen smaak aan te passen en te transformeren naar uw droomwoning op een uiterst riant perceel!

Vraag de brochure aan voor meer en uitgebreidere informatie.

Heeft u interesse in alleen de landbouwgrond? Ook dan komen we graag met u in contact.

Buitenruimte

Ligging
Aan Rustige weg, beschutte ligging, buiten bebouwde kom, in bosrijke omgeving, landelijk gelegen, open ligging, vrij uitzicht
Schuur/berging

Deze Buitenstate heeft nog geen voorzieningen voor paarden, maar dit is wel mogelijk.


* verplichte velden

Wij gaan voorzichtig om met uw gegevens (conform wetgeving AVG).
Lees hier onze privacyverklaring.

Meer weten? Neem contact op met Bernheze Makelaars & Adviseurs

De juiste plek om te wonen of te werken. Bij Bernheze Makelaars & Adviseurs doen we ons uiterste best om u daar te krijgen. Hoe we dat doen? Door niet allee... Lees verder ›

Bitswijk 10 (Uden)
Bel ons nu: 0413-243818
www.bernheze.nl

Meer over deze makelaar Ons Buitenstate aanbod

www.buitenstate.nl maakt gebruik van cookies - lees meer Sluit deze melding Sluit deze melding