Arnemuiden

Muidenweg 12

 • Prijs
  € 850.000,- k.k.

 • Type object
  Eengezinswoning, vrijstaande woning

 • Perceeloppervlakte
  12.430 m2

 • Inhoud
  500 m3

Muidenweg 12 - arnemuiden (vrijstaande woning)
Verkocht onder voorbehoud
Bekijk dit object


Omschrijving

Wij bieden u aan: een uniek gelegen voormalig agrarisch object. Uitermate geschikt voor herontwikkeling, ruimte voor ruimte of als woon-/werklocatie. Het object bestaat uit een woonhuis met bedrijfsgebouwen op een ruim perceel van circa 1,2 hectare.

Door de uitstekende ligging, zijn er legio mogelijkheden om uw wensen te realiseren. Het object ligt op loopafstand van watersportparadijs het Veerse Meer. De omgeving verkennen vanuit de lucht? Dat kan op het nabijgelegen Vliegveld Midden Zeeland. De plaatsen Middelburg en Veere, met uitgebreide voorzieningen, bevinden zich op fietsafstand.

Wij kijken graag met u mee naar de mogelijkheden!

Woning
De vrijstaande woning met aangebouwde dubbele garage is opgetrokken uit steen. De woning heeft een inhoud van circa 500 m³, de garage heeft een oppervlakte van circa 35 m².

Indeling: hal/entree, toilet, slaapkamer met badkamer, woonkamer, keuken en bijkeuken. Op de verdieping bevinden zich drie slaapkamers, een kantoorruimte en een badkamer.

Bedrijfsgebouwen
Loods 1 heeft een oppervlakte van circa 1.000 m² en dateert uit 1983. De loods is opgebouwd uit een staalconstructie met stalen profielplaat. Het dak is afgedekt met asbesthoudende golfplaten.

Loods 2 heeft een oppervlakte van circa 600 m² en dateert uit 2007. Deze loods is opgebouwd uit een staalconstructie met gevels en een dak van stalen profielplaat en sandwichpanelen. Deze loods is in gebruik als aardappelbewaring.

Bestemming en mogelijkheden
Het object is gelegen in het vigerende bestemmingsplan “Buitengebied” van de gemeente Middelburg. Hierin heeft het object een agrarische bestemming. Conform het bestemmingsplan is er de mogelijkheid voor de realisatie van een minicamping. Ook zijn er uitgebreide mogelijkheden op basis van Nieuw Economische Dragers, denk hierbij aan (dag)recreatieve voorzieningen, caravan/botenstalling, aan huis gebonden beroepen etc.

Deze vrijblijvende en globale informatie met betrekking tot voormeld onroerend goed is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Rijk taxateurs | adviseurs | rentmeesters B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk wordt vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Specificaties

Soort woonhuis
Eengezinswoning, vrijstaande woning
Bouwjaar
1983
Woonoppervlakte
180 m2
Oppervlakte bijgebouwen
35 m2
Perceeloppervlakte
12.430 m2
Inhoud
500 m³

Indeling

Aantal slaapkamers
4
Aantal verdiepingen
2

Buitenruimte

Tuin
Tuin rondom
Achtertuin
0 m² (0m diep en 0m breed)
Garage
Aangebouwde stenen garage


* verplichte velden

Wij gaan voorzichtig om met uw gegevens (conform wetgeving AVG).
Lees hier onze privacyverklaring.

Meer weten? Neem contact op met Rijk rentmeesters

Rijk rentmeesters is binnen Buitenstate onderscheidend. Niet alleen is het een eerste Buitenstate kantoor in Zeeland, ook is Rijk van oudsher gespecialiseerd in rent... Lees verder ›

Hoofdstraat 54 (Kruiningen)
Bel ons nu: 011-3572835
www.rijk.eu

Meer over deze makelaar Ons Buitenstate aanbod

www.buitenstate.nl maakt gebruik van cookies - lees meer Sluit deze melding Sluit deze melding