Kruiningen

Veerhaven 0 ong

 • Prijs
  € 320.000,- v.o.n.

 • Type object
  Bouwgrond

 • Perceeloppervlakte
  1.630 m2

 • Inhoud
  0 m3

 • Ligging
  Aan rustige weg

Veerhaven 0 ong - kruiningen ()
Bekijk dit object


Omschrijving

9 ROYALE BOUWKAVELS AAN DE WESTERSCHELDE

Op slechts 10 minuten van de winkelstad Goes, midden tussen de grote steden Antwerpen en Rotterdam, verrijst de nieuwe woonwijk “Veerhaven”. Circa 270 woningen en appartementen aan de rand van de Westerschelde en de dorpskern van Kruiningen. Naast de vele plaatselijke voorzieningen, staat u binnen een half uur in plaatsen als Goes, Middelburg, Antwerpen en Breda. Werk en een leuke invulling van vrije tijd liggen daarmee altijd dichtbij. En dat vanuit een woonwijk met weidse uitzichten, een eigen stek en tijd voor jezelf. Alle voordelen van een karakteristiek dorp in Zeeland met grootstedelijke voorzieningen binnen handbereik.

Veerhaven ligt direct achter de zeedijk. Schepen varen vlak onder de kust voorbij op weg naar Antwerpen of het Kanaal door Zuid-Beveland. Wat te denken van het prachtige uitzicht over de polders en akkers waar de wijk aan grenst. Volop ruimte voor kinderen om te spelen, alle tijd om te wandelen over de boulevard met de wind in je haren. Een heerlijke plek om thuis te komen!

Kroon op deze prachtige wijk vormt het kloppende hart van Veerhaven: 9 royale parkkavels voor een vrijstaande woning in een parkachtige omgeving. De bouwkavels, variërend van 1.630 tot circa 3.800 m², bieden u de gelegenheid om het huis van uw dromen welstandsvrij te realiseren met een grote mate van vrijheid qua bouwstijl en materiaalkeuze. Wat zijn uw wensen? Een moderne bungalow, statig landhuis of toch liever een authentieke boerderij?

Wij kijken graag met u mee naar de mogelijkheden!

Prijs vanaf € 320.000,-- (zie bijgevoegde prijslijst).

Specificaties

Bouwgrond
1.630 m2 perceeloppervlak
Ligging
Aan rustige weg

Indeling

Aantal slaapkamers
0
Aantal verdiepingen
0

Buitenruimte

Achtertuin
0 m² (0m diep en 0m breed)


* verplichte velden

Wij gaan voorzichtig om met uw gegevens (conform wetgeving AVG).
Lees hier onze privacyverklaring.

Meer weten? Neem contact op met Rijk rentmeesters

Rijk rentmeesters is binnen Buitenstate onderscheidend. Niet alleen is het een eerste Buitenstate kantoor in Zeeland, ook is Rijk van oudsher gespecialiseerd in rent... Lees verder ›

Hoofdstraat 54 (Kruiningen)
Bel ons nu: 011-3572835
www.rijk.eu

Meer over deze makelaar Ons Buitenstate aanbod

www.buitenstate.nl maakt gebruik van cookies - lees meer Sluit deze melding Sluit deze melding