NL | EN

Buitenstate Plus Partnerschap

U bent als makelaar actief in het buitengebied. Samenwerkingsverband Buitenstate, met 15 kantoren, verkoopt woningen (Buitenstates) in het buitengebied. Wij zijn op zoek naar gelijkgezinde makelaars. Kunnen wij elkaar versterken zonder de vaste lasten van een lidmaatschap?

PARTNER -zonder lidmaatschap- WORDEN?
We hebben een nieuw, collegiaal concept ontwikkeld: het Buitenstate Plus Partnerschap. Als Buitenstate Plus Partner kunt u ervaren hoe de collegiale samenwerking met de Buitenstate Makelaars werkt. U wordt niet direct lid van onze formule, en betaalt geen maandelijkse fee, maar haakt –voor een collegiale verkoop- tijdelijk bij ons aan.

HOE WERKT HET?
Stel; u kunt een woning in het buitengebied in verkoop krijgen met een bovenregionale aantrekkingskracht. Of u krijgt van uw klant het verzoek om een tweede makelaar in te schakelen. Dan is het tijdelijk partnerschap van Buitenstate een goede optie. Als Buitenstate Plus Partner verkoopt u samen met ons de ‘Buitenstate’. U krijgt daarbij de beschikking over het verkoopnetwerk van alle 15 aangesloten kantoren. En u maakt gebruik van de unieke verkooptools die we speciaal voor deze dienstverlening hebben ontwikkeld (o.a. luxe brochure, extra online aandacht en de actieve promotie door alle kantoren).

INVESTERING TERUGVERDIENEN?
De kosten voor deze dienstverlening kunnen geheel (of gedeeltelijk) worden doorberekend aan de klant. Het hoeft u als kantoor niets extra te kosten. U verzorgt de acquisitie van het object en Buitenstate doet de rest. Zo kunt u ervaren of het label Buitenstate van toegevoegde waarde is voor uw kantoor, zonder de verplichte lasten van een lidmaatschap. 

We lichten deze vorm van samenwerking graag persoonlijk toe. Bel of mail ons daarom voor een afspraak!

www.buitenstate.nl maakt gebruik van cookies - lees meer Sluit deze melding Sluit deze melding