NL | EN

14 februari 2020
Buitenstate makelaars samen met Luxury Real Estate

Om exclusieve villa’s en woonboerderijen op de internationale markt beter voor het voetlicht te brengen gaat het NVM-samenwerkingsverband Buitenstate Makelaars vanaf 1 februari samenwerken met het Amerikaanse Luxury Real Estate (LRE).

LRE heeft wereldwijd een groot bereik onder potentiële kopers in onder meer de Verenigde Staten, Canada, het Verenigd Koningrijk, Duitsland, Spanje, China en Japan. Met jaarlijks zo’n 3,8 miljoen websitebezoekers richt het samenwerkingsverband zich op het verkopen van huizen boven de 450.000 euro. Daarvan staan er nu wereldwijd – verspreid over 61 landen - een kleine 50.000 huizen op de LRE site. De teller voor het aantal Nederlandse huizen staat op 252 stuks.

High end doelgroep

De gemiddelde vraagprijs voor de woningen die op LRE te koop worden aangeboden bedraagt 4,6 miljoen dollar. Geïnteresseerden kunnen filteren op golfbaan, paardenobject, strandhuis of bijvoorbeeld privé-eiland. Het netwerk trekt daarmee vooral mensen met een grote portemonnee. Een interessante markt voor Buitenstate, omdat de landelijk gelegen woningen waar Buitenstate zich op richt ook veelal in het hogere segment liggen. “We zijn heel blij dat we mogen deelnemen, LRE is een invitation only netwerk en je moet aan bepaalde voorwaarden voldoen. Zo willen ze graag weten welke topobjecten je in de laatste twee jaar hebt verkocht. Wat je marketing- en communicatiestrategie is en moet je goed bekend staan in de markt,” vertelt Linda Huisman, formulemanager bij Buitenstate.  

470 woningen in het landelijk gebied te koop

Op de website van Buitenstate staan momenteel zo’n 470 landelijk gelegen woningen te koop. Die woningen staan in de etalage bij één van de 21 aangesloten NVM kantoren. Veelal zijn dit NVM makelaars die naast dit bijzondere ‘buitengebied’ segment ook reguliere woningen, bedrijfsaanbod en/of agrarische objecten verkopen.

De reden voor specialisatie zit met name in de passie voor het buitengebied. Veel van de makelaars wonen zelf in het buitengebied en herkennen de voordelen hiervan. Van voldoende groen, rust en ruimte wordt de mens gelukkig, zo blijkt keer op keer uit onderzoek. De missie van Buitenstate is gericht om zoveel mogelijk mensen enthousiast te maken voor wonen in het buitengebied. Met de aansluiting bij LRE hoopt ze ook buitenlanders te motiveren voor het mooie, groene Hollandse landschap!

Meer info:
https://www.buitenstate.nl/woning-verkopen/luxury-real-estate/internationaal-verkopen.html

========================================================

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Linda Huisman, 06 44 54 38 15.
« Terug naar het overzicht

Deel deze pagina op:

www.buitenstate.nl maakt gebruik van cookies - lees meer Sluit deze melding Sluit deze melding