NL | EN

18 april 2017
Timberliving: op maat gemaakt voor ú alleen

Hout voor de imposante en duurzame balkenstructuur van de skeletbouw. Glas tot aan de grond voor een optimale lichtinval. Dit zijn de vaste waarden van Timberliving-woningen. Voor de rest is alles invulbaar naar uw wensen, eisen, ideeën en behoeften. De afwerking, zowel binnen als buiten, kan in ieder bouwmateriaal plaatsvinden. U heeft de vrije keuze. Niet alleen qua indeling en uitvoering, maar ook wat het aantal meters en andere variabele factoren betreft. Het resultaat is een unieke woning op maat gemaakt voor u alleen.

Wonen is een persoonlijke zaak en met een houten huis kunt u alle kanten op. Van stadswoning tot boerderij, van modern tot romantisch. Duurzaamheid is bij Timberliving geen politiek correct modewoord, maar een keiharde garantie. Onze huizen zijn gebouwd van duurzaam hout dat zorgvuldig is beheerd en op alle vitale punten zwart-op-wit gecertificeerd. Het glas (enkel, dubbel of triple) maakt uw huis energiezuiniger. Er wordt veel aandacht besteed aan een duurzame energiezuinige installatie. Dit verhoogt het wooncomfort en verlaagt stookkosten. Timberliving begeleidt u in vijf gestructureerde stappen door het gehele proces. Van een eerste vrijblijvend oriënterend gesprek, tot (voor)ontwerp en uiteindelijke realisatie.

‘Zo’n speciaal op maat gemaakte woning zal wel duur zijn’, denkt u misschien. Timberliving woningen zijn echter niet duurder dan reguliere bouw, omdat u als opdrachtgever de marge van een hoofdaannemer bespaart. Ook blijkt uit ervaring dat u veel kunt besparen op de bouwkosten wanneer u kiest voor een bouwsysteem waarbij u als opdrachtgever onderdelen zelf kunt uitvoeren of uit laten voeren. Dat betekent dat u bij Timberliving bijvoorbeeld alleen het casco laat bouwen en dat u verder in onderling overleg bepaalt of u de installaties sanitair, afbouw en schilderwerk geheel of gedeeltelijk  in eigen beheer uitvoert.

Voor meer informatie, de aanvraag van een brochure en een selectie uit de 25 smaakvolle woningen die de afgelopen jaren door Timberliving ontworpen zijn: www.timberliving.nl

U kunt Timberliving ook bezoeken of per telefoon contact opnemen: 

Handelsweg 22
7451 PJ  Holten

t +31 (0)548 70 14 15
info@timberliving.nl


« Terug naar het overzicht

Deel deze pagina op:

www.buitenstate.nl maakt gebruik van cookies - lees meer Sluit deze melding Sluit deze melding