Buitenstate.nlOnze makelaars
Makelaardij Ing. H.H. Smit
Makelaardij Ing. H.H. Smit
Groninger Ommeland
Zuidbroek

De makelaar met hart voor het Groninger Ommeland.

Als makelaarskantoor zijn we behoorlijk allround. Of het nu gaat om begeleiding bij verkoop of aankoop of om taxatie en (nieuwbouw)advisering - we zijn van alle woningmarkten thuis.

Waar we regionaal èn landelijk een flinke reputatie mee opgebouwd hebben is de verkoop van monumentale panden en in het bijzonder de karakteristieke Oldambster boerderijen. Niet voor niets is Harm Smit lid van de NVM-vakgroep Agrarisch en Landelijk Vastgoed. Om aan dit specialisme meer inhoud te kunnen geven is de toetreding tot Buitenstate een zeer bewuste keuze.

Het betekent niet dat een tussenwoning of arbeiderswoning niet bij ons in de portefeuille past. Absoluut niet! Ons enthousiasme voor de Ommelander woningen is onafhankelijk van type of prijsklasse. Elke woning - en natuurlijk elke (ver)koper - krijgt van ons maximale aandacht.

Toegegeven, veel anderen beloven dit ook. Ontdek daarom zelf eens wat wij u te bieden hebben. Maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak.

Makelaardij Ing. H.H. Smit
Bekijk ons woningaanbodBezoek onze websiteBel direct met ons
Kerkstraat 42a
9636 AC
Zuidbroek
No items found.

Onze Buitenstates (#)

No items found.

Onze Buitenstate makelaars

Onlangs verkocht (#)

No items found.
No items found.

Informatie voor zoekers

Bent je op zoek naar een bijzondere villa, woonboerderij of andere vrijstaande woning? En wil je weten welke woningen wij in stille verkoop hebben?
Schrijf je dan in als zoeker.