Onze vestigingen

Kerkstraat 2
6095BE Baexem

T 0475 - 459 260
LinkE-mail
LinkWebsite


Amerikaplein 78
6269 DA Margraten

T 043 - 303 01 17
LinkE-mail
LinkWebsite


Kerkstraat 4
6367JE Voerendaal

T 045 - 575 32 55
LinkE-mail
LinkWebsite


Parklaan 21
5261 LR Vught

T 073 - 303 2700
LinkE-mail
LinkWebsite


Schoolstraat 50b
5981 AJ Panningen

T 077-2083166
LinkE-mail
LinkWebsite

Bekijk ons Buitenstate aanbod

Aelmans Rentmeesters & Makelaars

Aelmans Rentmeesters- en Makelaarskantoor is dé Buitenstate specialist voor Limburg die ingeschakeld wordt waar landelijk wonen is gewenst. Wij kunnen bogen op jarenlange ervaring in de succesvolle bemiddeling van landelijk gelegen en exclusief onroerend goed.

Met kantoren in Voerendaal, Margraten, Baexem en Vught bemiddelt Aelmans in de aan- en verkoop van bijvoorbeeld een woonboerderijen, villa of landhuis "in het groen". Maar ook grond- en pachtzaken, de begeleiding bij onteigeningen, taxaties en landgoedontwikkeling zijn ons niet vreemd. Wij zorgen voor de gewenste transparantie van vastgoed. Hiermee onderbouwen wij uw keuze om te wonen, werken en leven. Netwerken en onderhandelen behoren tot onze tweede natuur. Kortom...

Als wonen bijzonder moet zijn, kiest u voor Aelmans Rentmeesters en Makelaars!

Een landelijk gelegen woning of woonboerderij is voor velen een droom. Maar tot op heden was het voor kopers niet eenvoudig alle bijzondere villa's, landhuizen, woonboerderijen en andere vrijstaande woningen in het buitengebied in één oogopslag te zien. Met www.buitenstate.nl kan dat nu wel. Op deze site staan alleen woningen die het predikaat Buitenstate verdienen. Een Buitenstate onderscheidt zich door de ligging op een ruim perceel en een beleving van rust en ruimte. Het gaat dus om uniek onroerend goed dat het verdient om op een even unieke manier van eigenaar te wisselen. Daarom zijn wij er trots op, samen met een groot aantal NVM-makelaarskantoren verspreid over heel Nederland, het Buitenstate label te hebben gerealiseerd.

Aelmans Rentmeesters & Makelaars

Onze medewerkers

Bart van den Berg

Bart van den Berg

Register-Makelaar RM en Register-Taxateur RT

www.buitenstate.nl maakt gebruik van cookies - lees meer Sluit deze melding Sluit deze melding