Onze vestiging

Zeisterweg 21
3984 NH Odijk

T 030 - 67 77 330
LinkE-mail
LinkWebsite

Bekijk ons Buitenstate aanbod

Breeschoten & Vernooij makelaars | rentmeesters | taxateurs

Breeschoten & Vernooij makelaars | rentmeesters | taxateurs

Welkom bij Breeschoten & Vernooij 

Centraal gevestigd in midden Nederland  zijn wij de specialist in het buitengebied. Zoekt u een fraaie landelijk gelegen woning of wilt u uw vrijstaande (boerderij)woning  verkopen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verzorgen tevens taxaties voor bijvoorbeeld het verkrijgen van een financiering, maar ook voor bedrijfsmatige activiteiten in het buitengebied, zoals een paardenhouderij.

Ons enthousiaste team bestaat uit vier personen, allen met affiniteit voor het buitengebied. In onze advisering zijn wij gericht op vakkundige en algehele begeleiding bij het  aan- of verkooptraject. Door de inzet  van specifieke kennis van het buitengebied en op basis van persoonlijk contact werken wij naar een optimaal resultaat.  Uw belang staat centraal.

Buitenstate Makelaars is een goede aanvulling en van meerwaarde op onze advisering omdat via Buitenstate de unieke beleving van het buiten wonen extra aandacht krijgt binnen een breder platform. Daarnaast hebben wij via deze samenwerking de beschikking over een breed netwerk van kopers en verkopers en is er ook veel aandacht voor uitwisseling van expertise en ervaringen tussen de aangesloten kantoren. 

Breeschoten & Vernooij is tevens actief in de agrarische makelaardij en gespecialiseerd het  onteigeningsrecht, waarbij wij u kunnen adviseren op het gebied van schadeloosstellingen en het  onderhandelingstraject.

Kijk voor verdere informatie ook op onze website www.breeschotenenvernooij.nl of neem direct vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst. 

Jaap Breeschoten & Kees Vernooij

 

Breeschoten & Vernooij makelaars | rentmeesters | taxateurs

Onze medewerkers

Marc den Hartog

Marc den Hartog

Makelaar / taxateur

www.buitenstate.nl maakt gebruik van cookies - lees meer Sluit deze melding Sluit deze melding