Onze vestigingen

Hoofdstraat Oost 51
8471 JH Wolvega

T 0561 691717
LinkE-mail
LinkWebsite


Nieuwedijk 13 B
8531 HK Lemmer

T 0561 691717
LinkE-mail
LinkWebsite

Bekijk ons Buitenstate aanbod

De Woudenhof Makelaars en Rentmeesters

De Woudenhof Makelaars en Rentmeesters

Sinds 1998 zijn wij in ons werkgebied -het zuiden van Friesland, de Kop van Overijssel en het grensgebied met Drenthe- actief. In het begin met name als woningmakelaar. Dit dienstenpakket is al spoedig uitgebreid met een agrarische en bedrijfmatige specialisatie. Ook zijn we actief als rentmeesters. 

Om de kwaliteit van onze dienstverlening te garanderen zijn we aangesloten bij de twee sterkste brancheverenigingen in de makelaardij, namelijk de NVM (Nederlandse Vereniging van Makelaars) en de NVR (Nederlandse Vereniging van Rentmeesters). Daarnaast zijn we sinds september 2018 lid van Buitenstate Makelaars.

Oprichters van De Woudenhof, Henk Wimmenhoeve en Peter Ernst, evenals de vennoten Annemarie Kristelijn en Yannick Ernst, hoefden ook niet lang na te denken over aansluiting bij de buitenwonen specialisten van Buitenstate, want: ‘Dit levert alleen maar voordelen op voor iedereen.’ 

Het woningaanbod in dit mooie segment varieert van luxe villa's aan het water tot landelijk gelegen woonboerderijen en andere vrijstaande woningen in het buitengebied. 

U kunt 6 dagen per week, op een betrouwbare, professionele en betrokken wijze, gebruik maken van onze services.

U bent van harte welkom op één van onze kantoren om persoonlijk met ons kennis te maken.

 

 

De Woudenhof Makelaars en Rentmeesters

Onze medewerkers

Peter Ernst

Peter Ernst

Rentmeester

www.buitenstate.nl maakt gebruik van cookies - lees meer Sluit deze melding Sluit deze melding