NL | EN

Onze vestiging

Struytse Hoeck 1
3224HA Hellevoetsluis

T 0181 335710
LinkE-mail
LinkWebsite

Bekijk ons Buitenstate aanbod

De Zeeuw Makelaardij

De Zeeuw Makelaardij

De Zeeuw Makelaardij is actief op de Zuid- Hollandse eilanden Voorne-Putten en Goeree-Overflakkee. Met een passie voor paarden en het buitenleven is Marijn de Zeeuw de aangewezen persoon om u te begeleiden bij de aan- en verkoop van uw Buitenstate.

Marijn is opgegroeid met paarden, internationaal endurance ruiter, heeft haar eigen paarden aan huis en weet als geen ander wat u als paardenliefhebber zoekt of verkoopt. Alle aandacht voor de wensen van uw gezin en viervoeters en bekend met hippische termen.

Daar waar de gewone woningmakelaar stopt ga ik graag aan de slag om uw paardenobject of landelijk gelegen woning te verkopen. Want Buitenstate begint waar de bebouwde kom eindigt.

Of u nu wilt struinen in de Voornse duinen, de vergezichten van de slikken op Goeree wilt ervaren of altijd al gedroomd heeft van wonen vlakbij het strand en ruiterpaden, wij begeleiden u graag en met passie.

De Zeeuw Makelaardij is gevestigd in Hellevoetsluis en ligt centraal in de regio. Een gedegen opleiding en lidmaatschap van de NVM bieden vertrouwen en vakkennis. De Zeeuw Makelaardij onderscheidt zich door de specialisatie in landelijke woningen, paardenobjecten en onze professionele manier van het presenteren van uw object. 

De Zeeuw Makelaardij

Onze medewerkers

Marijn de Zeeuw

Marijn de Zeeuw

Register Makelaar & Taxateur

www.buitenstate.nl maakt gebruik van cookies - lees meer Sluit deze melding Sluit deze melding