NL | EN

Onze vestiging

Lodewijk Napoleonlaan 77
4904 LH Oosterhout

T 0162-426348
LinkE-mail
LinkWebsite

Bekijk ons Buitenstate aanbod

Klijsen Makelaars & Adviseurs

Klijsen Makelaars & Adviseurs

Wie droomt er niet van om te wonen op een idyllische plek waar nog voldoende leefruimte is? Naast de kennis van het agrarische gebied, heeft Klijsen Makelaardij og & Onteigeningszaken in het Noord-Brabantse Oosterhout zich ook gespecialiseerd in landelijk en exclusief wonen. Daardoor weten wij de mooiste plekjes voor u te vinden.

Ons werkgebied ligt voornamelijk in Zuid en Zuidwest Nederland. Wij gaan gericht voor u op zoek, als wonen in het buitengebied uw wens is, en geven totale begeleiding van de aan- of verkoop van uw woonboerderij, landhuis, villa of andere vrijstaande woning. Omdat wij zijn aangesloten bij de vakgroep Wonen van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM), kunnen wij ons vanuit deze optiek uitstekend bezighouden met de aan- en verkoop van particulier onroerend goed in de buitengebieden. Onze activiteiten in de agrarische sector samen met onze Buitenstate specialisatie op het gebied van landelijk wonen vormen een vruchtbare combinatie.

Het dienstenpakket binnen deze sektor bestaat onder andere uit het begeleiden bij en adviseren over:

- aan en verkoop van alle soorten woningen en agrarisch onroerend goed;
- verkoop aan projectontwikkelaars;
- verkoop aan overheidsinstanties;
- taxaties aan onroerend goed, voor onder andere financiering, aan- of verkoop, schenkingen, successie, boedelverdeling en fiscale taxaties waaronder Waardering Onroerend Zaak (WOZ)-taxaties;
- hypotheekbemiddeling.

Klijsen Makelaars & Adviseurs

Onze medewerkers

Ard Klijsen

Ard Klijsen

Buitenstate makelaar

www.buitenstate.nl maakt gebruik van cookies - lees meer Sluit deze melding Sluit deze melding