NL | EN

Onze vestiging

Middenweg 9
1619 BL Andijk

T 0228-592244
F 0228-593044
LinkE-mail
LinkWebsite

Bekijk ons Buitenstate aanbod

Kwantes Makelaardij

Kwantes Makelaardij

Specialist in (buiten) wonen & werken

Kwantes Makelaardij is sinds de oprichting van het kantoor in 1934 gespecialiseerd in de complexiteit van het agrarisch onroerend goed en (buiten)wonen en werken. Doorgegroeid naar de derde generatie staan integriteit en kennis van zaken centraal voor een betrouwbaar, gedegen en professioneel advies en goede begeleiding.

Met samenwerkingsverband Buitenstate is bemiddeling in vrijstaande woningen in een landelijke omgeving verder uitgediept en draagt zorg voor een passend en reëel advies voor een heldere beslissing.

Kennis over o.a. de Wet Plattelandswoning, wonen in het buitengebied, wijzigingen in bestemmingsplannen, fiscale aspecten rondom landelijk wonen en agrarisch onroerend goed, onteigeningen en pachtzaken is door ervaring en kunde paraat.

Ons allround NVM kantoor staat garant voor een objectieve en reële taxatie en/of de aankoop en verkoop  van uw onroerend goed als woningen, agrarisch bedrijf, grond of bedrijfspand en weet dit onder de aandacht van de juiste doelgroep te brengen.

Voor verbouwingstaxaties, financieringstaxaties, waardeverklaringen en een uitgebreid aanbod van te koop staande woningen kunt u uiteraard ook bij ons terecht.

Houdt u van het buitenleven en wilt u graag landelijk wonen in Noord-Holland? Wij staan voor u klaar.

Kwantes Makelaardij: de sleutel tot uw bezit.

 

Kwantes Makelaardij

Onze medewerkers

Jorg Kwantes

Jorg Kwantes

Buitenstate makelaar

www.buitenstate.nl maakt gebruik van cookies - lees meer Sluit deze melding Sluit deze melding