NL | EN

Onze vestigingen

Spoorstraat 131
6591 GT Gennep

T 0485 550 450
LinkE-mail
LinkWebsite


Stationsplein 86/ 88
5431 CE Cuijk

T 0485 319 220
LinkE-mail
LinkWebsite

Bekijk ons Buitenstate aanbod

Makelaardij Twan Poels

Makelaardij Twan Poels

Specialist in landelijk wonen in Noord-Oost Brabant en Noord-Limburg.

Een professionele, laagdrempelige, no-nonsense makelaardij met veel kennis van landelijk gelegen woningen in het gebied Noord-Oost Brabant en Noord-Limburg. Een makelaardij waar de klant voorop staat en er goed naar uw wensen en eisen geluisterd wordt. Dat zijn in het kort de belangrijkste kenmerken van Makelaardij Twan Poels.

Het gebied Noord-Oost Brabant en Noord-Limburg staat bekend als één van de mooiste regio’s van Nederland. Een ideaal gebied voor mensen die op zoek zijn naar een landelijk gelegen woning, landhuis, villa of woonboerderij, op een ruim perceel.

In dit gebied is de keuze van vrijstaande woningen in het buitengebied groot en zeer afwisselend, vooral ook door het bijzondere karakter van deze regio met bossen, landerijen en veel water. Het is een zeer aantrekkelijk gebied met rust en ruimte terwijl u toch heel dicht bij gezellige stadjes en bruisende dorpen woont, en op slechts 15-30 autominuten afstand van grote steden, zoals Nijmegen en Venlo.

In deze regio stromen de Maas en de Niers en kennen we grote meren en waterplassen. Noord-Limburg kenmerkt zich door het grote prachtige Maasduinen natuurgebied. Over de hele regio vindt u prachtige bossen en beschermde natuurgebieden. En uiteraard zijn er in deze regio nog heel veel agrariërs actief.

In dit prachtige gebied is NVM Makelaardij Twan Poels al bijna 20 jaar actief. De makelaardij heeft twee kantoren, in Gennep en in Cuijk. De vier Register Makelaars, Twan Poels, Erwin Kersten, Femke Vendel en Derk Postema, komen uit deze regio en weten als geen ander wat er speelt op het gebied van landelijk wonen. Zij beschikken over een enorm netwerk en worden ondersteund door een team van negen medewerkers op kantoor.  Makelaardij Twan Poels staat bekend om haar deskundigheid en persoonlijke benadering. Deze betrokkenheid resulteert al vele jaren in de succesvolle bemiddeling van landelijk gelegen onroerend goed, een specialisatie van Makelaardij Twan Poels. Klanten schakelen Makelaardij Twan Poels in voor verkoop, aankoop, taxaties, verhuur of huur, of geven een zoekopdracht om hun droom te realiseren.

Op deze Buitenstate website staat het grootste aanbod van landelijk gelegen woningen van Nederland. Het betreft onroerend goed van NVM makelaars in Nederland die gespecialiseerd zijn in de aankoop en de verkoop van vrijstaande woningen in het buitengebied, zo ook het aanbod van klanten van Makelaardij Twan Poels. Kopers hebben hierdoor ruime keuze tussen een woonboerderij, landgoed, villa of een andere vrijstaande woning en kunnen daardoor goed vergelijken.

Bezit u een vrijstaande woning in de regio Noord-Oost Brabant of Noord-Limburg en wilt u deze verkopen of bent u juist op zoek naar een landelijke woning in dit gebied? Kijk dan eens rond op deze website en neem contact op met Makelaardij Twan Poels voor een vrijblijvende kennismaking.

Twan, Erwin, Derk en Femke denken en kijken graag met u mee. 

 

Makelaardij Twan Poels

Onze medewerkers

Twan Poels

Twan Poels

Buitenstate makelaar

www.buitenstate.nl maakt gebruik van cookies - lees meer Sluit deze melding Sluit deze melding