NL | EN

Onze vestiging

Hoofdstraat 54
4416 AE Kruiningen

T 011-3572835
F 011-3574110
LinkE-mail
LinkWebsite

Bekijk ons Buitenstate aanbod

Rijk rentmeesters

Rijk rentmeesters
Rijk rentmeesters is binnen Buitenstate onderscheidend. Niet alleen is het een eerste Buitenstate kantoor in Zeeland, ook is Rijk van oudsher gespecialiseerd in rentmeesterschap en taxaties.

Buitengebied als werkvloer

Hoewel geen pur-sang makelaarskantoor, is het buitengebied de werkvloer van kantoor Rijk. Om die reden is Rijk sowieso geïnteresseerd in het label Buitenstate. ‘We zijn primair rentmeesters en taxateurs met name op agrarisch, bedrijfsmatig en recreatief gebied, ‘ legt de 35-jarige Adriaan Rijk RT uit. ‘Buitenstate volgen wij al sinds 2008. In de afgelopen jaren is het samenwerkingsverband steeds sterker geworden. Daarnaast worden wij, vanuit ons zakelijk netwerk van opdrachtgevers, steeds vaker gevraagd om ook woningen in het hogere segment te verkopen. Daarom is nu het goede moment voor aansluiting bij Buitenstate. Niet alleen hechten we veel belang aan de onderlinge samenwerking, ook weten potentiële kopers en verkopers Buitenstate te vinden. Dat zorgt voor een enorme meerwaarde en onderstreept onze specialisatie en positie in het buitengebied. Overigens zullen we de woningportefeuille klein houden, maar denken we er wel over om ook exclusieve recreatiewoningen in portefeuille te nemen.’

Primair rentmeester

Adriaan Rijk, die sinds 2005 bij het kantoor werkt, en Kees-Jan van Driel, sinds 2008 bij Rijk, zijn beiden gecertificeerd taxateur en rentmeester in het Zeeuwse. ‘We beheren landerijen en gebouwen in opdracht van een grondeigenaar. Dat kan bijvoorbeeld een familie, een stichting of een overheidsinstantie zijn. De grond is veelal verpacht aan boeren en wij behartigen de belangen van de grondeigenaar, zorgen voor het feitelijk beheer, innen de pachtgelden enz. Het is een kleine wereld waarin netwerken een cruciale rol spelen.’  De basis van die netwerken werd begin jaren negentig al gelegd door de oprichter van het kantoor, Albert Rijk. Albert is beëdigd makelaar/ taxateur en onteigeningsdeskundige en heeft in de regio een uitstekende naam opgebouwd als vastgoedspecialist.

Adriaan is bekend als taxateur van complete recreatiebedrijven, voor kleine, maar ook grote opdrachtgevers waaronder Roompot. Op recreatief terrein zijn er de afgelopen jaren veel nieuwe gebiedsontwikkelingen geweest in Zeeland, waarbij gedateerde campings en bungalowparken gesaneerd en herontwikkeld werden (en nog steeds worden). Kortom, werk en uitdagingen genoeg! Kantoor Rijk neemt op dit terrein een unieke positie in en is, niet voor niets, door vakvereniging RECRON aangewezen als topadviseur.

Rijk rentmeesters

Onze medewerkers

Kees-Jan van Driel

Kees-Jan van Driel

Rentmeester NVR

www.buitenstate.nl maakt gebruik van cookies - lees meer Sluit deze melding Sluit deze melding