NL | EN

Onze vestiging

Lopikerplein 2
2871 AN Schoonhoven

T 0182-383038
F 0182-386867
LinkE-mail
LinkWebsite

Bekijk ons Buitenstate aanbod

Schep Makelaardij

Landelijk wonen in een prachtig verbouwde woonboerderij, monumentaal landhuis of vrijgelegen villa is een droom voor velen. Onderscheidend wonen in een hoogwaardige ambiance waarin rust, ruimte, luxe en privacy stijlvol harmoniëren. Bij Schep Makelaardij weten wij wat u beweegt en aanspreekt. Exclusief landelijk wonen vergt meer dan een doorsnee aanpak, dat méér vindt u bij Schep Makelaardij, een organisatie met landelijke dekking en een brede, gespecialiseerde kennis van de landelijk wonen markt. Sinds 1970.

Als specialist in landelijk onroerend goed heeft Schep Makelaardij in de loop van de voorbije decennia een uitstekende naam weten op te bouwen. U mag ons gerust zien als een makelaar met 'groene vingers'. Sinds de jaren '70 opereren wij met bewezen succes op de nichemarkt van het exclusief landelijk én agrarisch onroerend goed. Beide segmenten vergen een manier van werken die op vele punten verschilt van de reguliere makelaardij. Wet- en regelgeving verandert regelmatig evanals de marktomstandigheden. Dit betekent dat proactief handelen en flexibiliteit noodzakelijk is in dit segment zonder daarbij het persoonlijke aspect uit het oog te verliezen. 

VERKOOP
De verkoop van landelijk onroerend goed in het exclusieve segment vraagt specialistische kennis. Om die reden is het verstandig om een makelaar in te schakelen die de wereld van het exclusief landelijk wonen tot in detail kent en exact weet welke wegen hij moet bewandelen om tot een voor u bevredigende transactie te komen. Schep Makelaardij heeft de vereiste deskundigheid in alle opzichten in huis en biedt u persoonlijke dienstverlening die volledig aan al uw hoge eisen beantwoordt. Daarnaast beschikken wij over een ongekend breed relatienetwerk alsmede uitgebreide landelijke promotiemogelijkheden via uiteraard Buitenstate en onze website www.landelijkwonen.nl en de site van de NVM: www.funda.nl.

 

Schep Makelaardij

Onze medewerkers

Alex Peters

Alex Peters

Buitenstate makelaar

www.buitenstate.nl maakt gebruik van cookies - lees meer Sluit deze melding Sluit deze melding