Onze vestiging

Wakkerendijk 178A
3755 DH Eemnes

T 035-5394470
LinkE-mail
LinkWebsite

Bekijk ons Buitenstate aanbod

Van der Waaij makelaars & rentmeesters

Van der Waaij makelaars & rentmeesters

Bij Van der Waaij Makelaars en Rentmeesters kunt u terecht voor bemiddeling ten aanzien van al uw onroerende zaken, voor uw woning, boerderij of landgoed. Van der Waaij Makelaars en Rentmeesters is vooral actief in het Gooi, Eemland en de Vechtstreek en richt zich op de woningmarkt zowel binnen als buiten de bebouwde kom en is tevens gespecialiseerd in de agrarische markt. 

Van der Waaij Makelaars en Rentmeesters streeft in haar dienstverlening naar een grote mate van zorgvuldigheid, openheid en integriteit en stelt in haar dienstverlening het belang van de cliënt centraal. 

Om voor u de kennis en kwaliteit op een hoog niveau te houden is Van der Waaij Makelaars en Rentmeesters aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen (NVM) en de Nederlandse Vereniging van Rentmeesters (NVR).

Daarnaast maakt Van der Waaij Makelaars en Rentmeesters deel uit van het samenwerkingsverband Buitenstate. Dit label is hét landelijke podium voor vrijstaande woningen met meer dan 1.000 m² grond in het buitengebied of te wel Buitenstates. Zo’n unieke woning, die een beleving van rust en ruimte oproept, vergt een ander verkooptraject. De Buitenstate makelaar heeft daarom speciaal ontwikkelde verkooptools tot zijn beschikking. Essentieel hierbij is de kracht van de 17 samenwerkende Buitenstate Makelaars. Zij delen in dit platform hun expertise, ervaring en vooral hun netwerk van kopers en verkopers. 

 

Van der Waaij makelaars & rentmeesters

Onze medewerkers

Arjan van der Waaij

Arjan van der Waaij

Makelaar

www.buitenstate.nl maakt gebruik van cookies - lees meer Sluit deze melding Sluit deze melding