NL | EN

Onze vestigingen

Voorwaartsveld 5a
4142 DA Leerdam

T 0345 63 21 00
F 0345 63 20 01
LinkE-mail
LinkWebsite


Beatrixlaan 2a
4213 CJ Dalem

T 0183 67 29 92
LinkE-mail
LinkWebsite

Bekijk ons Buitenstate aanbod

Van Ekeren Kuiper Makelaardij

Van Ekeren Kuiper Makelaardij

In het gebied rondom Gorinchem en Leerdam, kennen wij elke straat en steen. Met vestigingen in Leerdam en Gorinchem zijn wij werkzaam in een grote regio.  Hier leven wij met plezier en daarom begrijpen we uw woonwensen! Van Ekeren Kuiper is hier thuis.

Sinds 1 januari 2018 zijn wij als kantoor aangesloten bij Buitenstate Makelaars. De verkoop met betrekking tot woonboerderijen en vrijstaande woningen in het ons buitengebied is de afgelopen jaren sterk verbeterd en hier zijn ook zeker prijsstijgingen waar te nemen. Op zich mooie ontwikkelingen, maar juist daarom des te belangrijker om in dit segment gespecialiseerde kennis te hebben over het gebied waarin deze woningen zijn gelegen, planologische ontwikkelingen, bestemmingsplannen, maar ook zeker bij de monumentale Buitenstate een uitgebreide kennis van zaken met betrekkingen tot de bouwkundige aspecten. 

Bij van Ekeren Kuiper staan makelaar/taxateur Mark Bikker en Madelon Sommer als Buitenstate team voor u klaar om uw Buitenstate Buitengewoon te maken. Mark Bikker: “De passie om een Buitenstate te verkopen vloeit ook voort uit een persoonlijke interesse en achtergrond. Zo ben ik geboren en getogen in de polder en op dit moment ook woonachtig op een monumentale woonboerderij. Het reilen en zeilen van een Buitenstate is mij niet vreemd. In de loop der jaren heb ik me verder verdiept in de verschillende aspecten van een Buitenstate zoals het volgen van een cursus restauratietechniek van monumentale objecten. Daarnaast ben ik gecertificeerd bouwkundig inspecteur.’

Als het aankomt op verkoop van woonboerderijen, monumentale objecten, landhuizen en andere bijzondere panden, dan wordt er meer specialisme verwacht van de makelaar. Hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres.

Heeft u een Buitenstate en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op, wij komen graag bij u langs!


 

Van Ekeren Kuiper Makelaardij

Onze medewerkers

Mark Bikker

Mark Bikker

Register-Makelaar Taxateur

www.buitenstate.nl maakt gebruik van cookies - lees meer Sluit deze melding Sluit deze melding