NL | EN

Onze vestigingen

Kerkstraat 4
7255 CB Hengelo Gld.

T 0575-462359
LinkE-mail
LinkWebsite


Zutphenseweg 26A
7251 DK Vorden

T 0575-555733
LinkE-mail
LinkWebsite


Hengeloseweg 2
7021 ZT Zelhem

T 0314-624215
LinkE-mail
LinkWebsite

Bekijk ons Buitenstate aanbod

Van Zeeburg Luimes & Lebbink Makelaars

Van Zeeburg Luimes & Lebbink Makelaars

Wilt u landelijk wonen in Gelderland? Of wilt u uw woonboerderij of andere vrijstaande woning in de Achterhoek verkopen? Dan bent u bij Van Zeeburg, Luimes & Lebbink Makelaars met vestigingen in Hengelo (GLD), Vorden en Zelhem, aan het juiste adres. Deskundigheid, enthousiasme en grote plaatselijke kennis zijn de kernwaarden van onze kantoren. Onze makelaars hebben zonder uitzondering jarenlange ervaring in de aankoop en verkoop van landelijk gelegen woningen.

Ons kantoor heeft gekozen voor Buitenstate, omdat we ervan overtuigd zijn dat het bij elkaar brengen van aanbod op landelijk niveau de verkoopkansen vergroot. Deelname aan Buitenstate geeft ons de mogelijkheid voor opdrachtgevers de beste deal te sluiten. U kunt bij ons terecht voor een uitgebreid aanbod te koop staande woonboerderijen, villa's, landhuizen en andere vrijstaande woningen in het buitengebied. Of voor een deskundige taxatie, de aankoop of verkoop van uw woning en/of (agrarisch) bedrijfspand. 

Landelijk gelegen woning aan- of verkopen? Wij helpen u graag!

Met samenwerkingsverband Buitenstate hebben wij ons gespecialiseerd in de bemiddeling van vrijstaande woningen in een landelijke omgeving. Wij kunnen u alles vertellen over de Wet Plattelandswoning, de complexiteit van wonen in het buitengebied, wijzigingen in bestemmingsplannen en de fiscale aspecten rondom landelijk wonen. We geven u graag een passend en reëel advies zodat u een heldere beslissing kunt maken.

Houdt u van het buitenleven en wilt u graag landelijk wonen? Dichtbij de natuur en in het buitengebied? Of wilt u uw landelijk gelegen woning juist verkopen? Vraag ons dan naar de mogelijkheden. Uiteraard kunnen we u ook vrijblijvend een waarde-indicatie van uw woning geven.

Mogen wij u helpen?

 

 

Van Zeeburg Luimes & Lebbink Makelaars

Onze medewerkers

Bert Lebbink

Bert Lebbink

Buitenstate makelaar & NVM makelaar

www.buitenstate.nl maakt gebruik van cookies - lees meer Sluit deze melding Sluit deze melding