Plan bezichtigingBel makelaar

Eindje 0 ong

Verkocht
Excellent
Lierop
€ 349.000 k.k.
3600
 m²
 m²
No items found.

Object omschrijving

Bouw nu uw droomhuis op dit ruime perceel. De omzetting naar de bestemming “wonen” zal naar verwachting in het voorjaar 2021 zijn gerealiseerd. De ontwikkelingskosten ter verkrijging van de onherroepelijke bestemming wonen zijn geheel voor rekening van verkoper.BIJZONDERHEDEN

- Op een mooie landelijke locatie in het Lierops gehucht "t Eindje",

- Vrijstaand wonen met veel privacy en ruimte,

- Voor de bouwmogelijkheden, zie bijgaande regels,

- Het perceel wordt geleverd met een "schone grond verklaring",

- U kiest zelf uw architect en aannemer uit. Ook hierin kunnen wij adviseren.ALGEMEEN

De kavel is gelegen aan een doorlopende woonstraat buiten de bebouwde kom van Lierop. (In de driehoek Mierlo-Helmond- Someren). Alle voorzieningen en centra op acceptabele afstand. Kadastraal bekend als gemeente Someren, sectie U, nummer 563. De kavel heeft een frontbreedte (aan de straatkant) van ca. 40 meter. De breedte aan de achterzijde is ca. 30 meter. Diepte is ca. 90 meter. Opsplitsing in kleinere percelen is niet mogelijk, er mag maar 1 vrijstaande woning met bijgebouw gebouwd worden.Woning: inhoud maximaal 900 m³ (exclusief kelder), dakhelling tussen 20 en 60 graden, goothoogte maximaal 6 meter, nokhoogte maximaal 10 meter. Afstand zijdelingse perceelgrens 8 meter of meer. Afstand as van de weg 15 meter of meer.Bijgebouw en aan- en uitbouwen: oppervlakte maximaal 150 m², goothoogte maximaal 3 meter, nokhoogte maximaal 5,5 meter. Afstand as van de weg 15 meter of meer. Afstand zijdelingse perceelsgrens 5 meter of meer.Via ons kantoor hebben wij doorlopend bouwkavels in de verkoop. Binnen de kaders van de regels en voorschriften kunt u uw nieuw te bouwen woonhuis naar eigen inzicht ontwerpen en realiseren. Belangrijk hierbij is dat de woningen aansluiten bij de omgeving en het beeldkwaliteitsplan. Via onze relaties kunnen wij u een aantal visuele mogelijkheden tonen, met prijsindicatie, uitgaande van verschillende stijlen, zoals klassiek, landelijk, modern en traditioneel.

Ook hebben wij voor u enkele woningen (in boerderijstijl) in beeld gebracht.Enerzijds is het voor een koper dikwijls moeilijk in te schatten wat de mogelijkheden op een locatie zijn en anderzijds, nog belangrijker, wat is of wordt het totale prijskaartje. Ook is er een tendens dat banken enkel voor een kavel + bouwplan een hypotheek willen verstrekken en niet meer voor een losse bouwkavel. Vanzelfsprekend maken wij graag een afspraak om alles nader toe te lichten en u te adviseren over de vervolgstappen.

Kenmerken

Woonoppervlakte
Perceeloppervlakte
3600
Inhoud
0
Bouwjaar
Extra ruimte
Aantal verdiepingen
0
Aantal slaapkamers
0
Isolatie
Verwarming
Warm water
Garage
Geen garage
Schuur
Geen schuur
Ligging
Buiten bebouwde kom
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord

Livingstone: unieke, vrijstaande huizen in elke stijl

Sinds 1983 realiseert Livingstone droomhuizen. Vroeger waren dit met name cataloguswoningen. Maar dit concept is inmiddels volledig losgelaten. Livingstone maakt nu alleen nog unieke, op maat gemaakte woningen. In elke stijl. Van strak modern tot landelijk klassiek.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Adriaan van den Heuvel makelaars en adviseurs (040-7820849) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Adriaan van den Heuvel makelaars en adviseurs (0492-661 884) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Adriaan van den Heuvel makelaars en adviseurs (0492-661 884) voor meer informatie over dit object
No items found.
No items found.