Plan bezichtigingBel makelaar

Paashoefsedijk kavel 2 0 ong

Beschikbaar
Excellent
Gemert
€ 175.000 k.k.
1660
 m²
 m²
No items found.

Object omschrijving

Riante bouwkavel waarop u uw droomhuis met bijgebouw kunt realiseren.Perceel kavel 1: VERKOCHT - 2.425 m² met woonbestemming

Perceel kavel 2: BESCHIKBAAR - 1.660 m² zonder woonbestemmingBIJZONDERHEDEN

- Landelijk leven met de natuur om de hoek,

- Een mooie landelijke locatie met centrum Gemert en alle voorzieningen op fietsafstand,

- Aan een doodlopende woonstraat met diverse recht gebouwde topobjecten,

- Kavel 1 (links) had al een woonbestemming, kavel 2 (rechts) moet nog omgezet worden naar wonen, Dit betekent dat koper hier nog een Ruimte voor Ruimte titel dient aan te kopen, en de procedure voor herbestemming nog afgerond moet worden (zie tekst onderaan).

- U kiest zelf uw architect en aannemer uit.ALGEMEEN

Vrijstaand wonen op een mooie locatie aan de rand van Gemert.

Via ons kantoor hebben wij doorlopend een wisselend en groot aantal bouwkavels in de verkoop. Binnen de kaders van de regels en voorschriften kunt u uw huis naar eigen inzicht ontwerpen en realiseren. Belangrijk hierbij is dat de woningen aansluiten bij de omgeving.Enerzijds is het voor een koper dikwijls moeilijk in te schatten wat de mogelijkheden op een locatie zijn en anderzijds, nog belangrijker wat is of wordt het totale prijskaartje. Ook is er een tendens dat banken enkel voor een kavel + bouwplan een hypotheek willen verstrekken en niet meer voor een losse bouwkavel.Via onze relaties kunnen wij u een aantal visuele mogelijkheden met prijsindicatie, uitgaande van verschillende stijlen, zoals klassiek, landelijk, modern en traditioneel tonen. Ook hebben wij voor u enkele woningen in boerderijstijl in beeld gebracht. Wij hopen dat u met deze informatie een beter beeld krijgt van de mogelijkheden.BOUWREGELS

Woning: inhoud maximaal 1500 m3 (de inhoud van een kelder wordt niet meegeteld) goothoogte maximaal 4,5 meter, nokhoogte maximaal 8 meter. De dakhelling tussen de 25 en 60 graden. Afstand zijdelingse grens is ten minste 3 meter.Bijgebouw: de gezamenlijke oppervlakte is maximaal 150 m2. Goothoogte maximaal 3 meter, nokhoogte maximaal 5,5 meter. De dakhelling tussen de 20 en 60 graden. Bijgebouwen dienen op een afstand van ten minste 1 meter achter de voorgevel van de woning te worden gebouwd. De maximale afstand tussen hoofd- en bijgebouw bedraagt 15 meter. Er is een overkapping van 50 m2 toegestaan.Verder geldt dat er slechts mag worden gebouwd met inachtneming van het rapport. ''Gereedschapskist gemeente Gemert-Bakel.'' C:\\users\\biggelaar\\temp\\footnote (bijlage 2).Met betrekking tot kavel 2 (zonder woonbestemming) het volgende:

EEN NIEUWE WONING ONTWIKKELEN.

Om een nieuwe woning te realiseren, dient u in het bezit te zijn van een bouwtitel. Een bouwtitel is als het ware het recht om op een hiervoor geschikt perceel, waar (nog) geen bouwbestemming op zit, een woning te mogen bouwen. Deze bouwtitel wordt ook wel een Ruimte voor Ruimte titel genoemd, aangezien ze vaak voortkomen uit Ruimte voor Ruimte trajecten.Een bouwtitel komt vrij wanneer agrariërs minimaal 1.000 m2 aan stallen slopen. Daarnaast dient er 3.500 kilogram aan fosfaatrechten uit de markt te worden gehaald en wordt de milieu/omgevingsvergunning ingetrokken. De bouwtitel die vrijkomt is geschikt voor het realiseren van één nieuwe woning.

WAT ZIJN DE KOSTEN VOOR EEN BOUWTITEL?

De kosten voor een bouwtitel verschillen op basis van waar deze wordt aangekocht. De Provinciale Ontwikkelingsmaatschappij Ruimte voor Ruimte hanteert op dit moment een prijs van € 125 tot € 135.000 excl 21% BTW. Verder dient u rekening te houden met leges kosten van de Gemeente en kosten voor begeleiding van dit traject door een Ruimtelijke Ordening buro. Kosten zijn afhankelijk van vragen van gemeente, wij kunnen u hiervoor uiteraard wel een aantal gespecialiseerde buro's noemen.

Kenmerken

Woonoppervlakte
Perceeloppervlakte
1660
Inhoud
0
Bouwjaar
Extra ruimte
Aantal verdiepingen
0
Aantal slaapkamers
0
Isolatie
Verwarming
Warm water
Garage
Geen garage
Schuur
Geen schuur
Ligging
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord

Livingstone: unieke, vrijstaande huizen in elke stijl

Sinds 1983 realiseert Livingstone droomhuizen. Vroeger waren dit met name cataloguswoningen. Maar dit concept is inmiddels volledig losgelaten. Livingstone maakt nu alleen nog unieke, op maat gemaakte woningen. In elke stijl. Van strak modern tot landelijk klassiek.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Adriaan van den Heuvel makelaars en adviseurs (040-7820849) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Adriaan van den Heuvel makelaars en adviseurs (0492-661 884) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Adriaan van den Heuvel makelaars en adviseurs (0492-661 884) voor meer informatie over dit object
No items found.
No items found.