Plan bezichtigingBel makelaar

Waalwijkseweg 12 12A

Verkocht
Excellent
Udenhout
€ 1.375.000 k.k.
4830
 m²
211
 m²
Landhuis
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Vrijstaand landhuis met moderne, stijlvolle architectuur (architect Willem van Asten) met ruim bijgebouw -annex garage- en een separate mantelzorgwoning op een royaal, privacybiedend perceel. Gelegen in een landelijke omgeving en in de nabijheid van diverse natuurgebieden met mooie wandel-, fiets- en ruiterroutes.



Het bezit leent zich uitermate voor natuur- en tuinliefhebbers, ruimtezoekers of voor dierenliefhebbers gelet op de ligging en de perceelgrootte van maar liefst ruim 5.000 m² (nader in te meten).



Goede snelle ontsluiting richting het centrum van Udenhout en Oisterwijk met diverse (basis)scholen en dorpsvoorzieningen alsmede de uitvalswegen richting ’s-Hertogenbosch, Tilburg, Breda en Eindhoven.



ALGEMENE INFORMATIE

• Landelijk gelegen woning met veel ruimte en mogelijkheden binnen en buiten en privacybiedende tuin met grote biodiversiteit,

• Het object is geschikt voor aan huis-gebonden beroepsdragers, bed-and-breakfast of mantelzorgfunctie, voor de actuele mogelijkheden ter plaatse wordt verwezen naar het vigerende bestemmingsplan (via de site ruimtelijkeplannen.nl),

• Het landhuis beschikt over 2 zonnepanelen (i.c.m. een zonneboiler), verder zijn er totaal 26 zonnecollectoren aanwezig op het dak van het bijgebouw en de carport,

• Graag nodigen wij serieuze aspirantkopers uit voor een bezichtiging om de mogelijkheden, rust en ruimte ter plaatse zelf te ervaren!



Bouwjaar: 1995

Inhoud woning: ca. 820 m³

Woonoppervlakte woning: ca. 211 m²

Gebouw gebonden buitenruimte: ca. 26 m²

Externe bergruimte: ca. 157 m² (bijgebouw-garage)

Inhoud mantelzorgwoning: ca. 381 m³

Woonoppervlakte mantelzorgwoning: 99 m²

Perceeloppervlakte: ruim ca. 4.830 m²

Verwarming: C.V.-ketel woning (Vaillant), C.V.-ketel mantelzorgwoning (Vaillant)



INDELING WONING (NR. 12)

Via een oprijlaan bereikt men de entree van het landhuis.



Parterre

Uitnodigende entree naar hal met meterkast (hier bevindt zich de opstelling van de waterontharderinstallatie), garderobe, open trapopgang en toiletruimte. Vanuit de hal toegang tot de living en leefkeuken.

De luxe toiletruimte heeft deels marmeren wandtegels en is voorzien van een wandcloset en fontein met wandmeubel.



Living

Een gedeelte van de living bestaat uit een loungeruimte waar men heerlijk kan borrelen, lezen of T.V. kijken. Vanuit de loungeruimte, via een toog, doorgang naar een zithoek rondom de houtgestookte haard (met elektrische temperatuurinstelling). Er is een prettige lichtinval door de grote raampartijen met aan beide zijden zicht op de tuin, een deur biedt toegang tot de tuin aan de voorzijde van het landhuis.

Masterbedroom en badkamer en-suite



Vanuit de living doorgang naar een portaal waar zich een badkamer en-suite bevindt met aansluitend de masterbedroom.

De luxe badkamer is voorzien van een inloopdouche met regen- en handdouche en sunshower, design wastafel met wandmeubel, designradiator en wandcloset. Er is zowel mechanische- als natuurlijke ventilatie aanwezig. De ruime masterbedroom heeft een grote garderobewandkast voorzien van schuifdeuren.

Leefkeuken



De leefkeuken staat in open verbinding met de living. Deze lichte ruimte heeft een luxe, wit hoogglans, inrichting met een wandopstelling voorzien van een inductiekookplaat, wokbrander, grillplaat en een design RVS afzuigschouw.

In het midden van de keuken een eiland met een spoelbak en kokend waterkraan, elektrische oven en vaatwasser. In een wandopstelling bevindt zich nog een stoomoven en diverse praktische kastruimte. Tevens is er een separate inbouwkast met voldoende proviandruimte.



Vanuit de keuken is aansluitend de bijkeuken bereikbaar met eveneens een wit hoogglans wandkast met voldoende praktische bergruimte. In een nis staat een Amerikaanse koelkast met vrieslades en ijsblokjesdispenser.

De parterre is grotendeels voorzien van een natuurstenen vloer (Jura GrauBlau) en vloerverwarming.

Aansluitend aan de bijkeuken is een grote overkapping, aan de ene zijde is via een deur het terras en de tuin bereikbaar, aan de andere zijde de oprit.

Naast de overkapping bevindt zich nog een aanpandige, buitenom bereikbare, berging met voldoende praktische opslagruimte.



Eerste verdieping

De eerste verdieping heeft een overloop met toegang tot drie (slaap)kamers en een badkamer.



Aan één zijde van de verdieping is een ruime slaapkamer, hier bevindt zich in een inbouwkast de zonneboiler en de C.V.-ketel. Ook hier ziet men de stijlvolle architectuur door de diverse raamvormen in de gevel.

De badkamer is voorzien van een inloopdouche, wastafel met wandmeubel en spiegelkast, designradiator en wandcloset. Tevens zijn hier aansluitingen voor was- en droogapparatuur (aangesloten op de zonneboiler). Er is natuurlijke ventilatie mogelijk via een raam.

De tweede slaapkamer ligt aan de achterzijde van het landhuis, de derde kamer bevindt zich aan de kopse zijde. Deze royale kamer is multifunctioneel, er is een elektrische sauna en een T.V.-aansluiting aanwezig. De grote raampartijen bieden een fraai panoramisch zicht op de groene omgeving.



INDELING BIJGEBOUW-GARAGE

Het vrijstaande stenen bijgebouw annex garage heeft een souterrain met vloerverwarming. Deze ruimte is thans ingericht als loungeruimte met bar en pooltafel (ter overname), verder een inbouwkast met praktische bergruimte. In het souterrain is geen wateraansluiting of afvoer voorzien. De vier aanwezige koekoeken bieden enige lichtinval.

De garage heeft twee, elektrisch bedienbare, sectionaaldeuren en biedt parkeermogelijkheid voor twee auto’s. Op de begane grond van de garage zijn nog twee toiletruimtes aanwezig. Eén ruimte is voorzien van een wandcloset en fontein, de andere ruimte heeft een urinoir, RVS gootsteen en eenvoudige douchevoorziening. In de garage bevindt zich de opstelling van een C.V.-ketel.

Aan de zijde van de tuin bieden dubbele openslaande deuren toegang naar een ruim terras met sierbestrating. Hier is een beschut gelegen terras gecreëerd.

Er is een tevens een ruime zolder met praktische bergruimte bereikbaar via een vlizotrap.



INDELING MANTELZORGWONING (NR. 12A)

Zij-entree naar hal met toegang tot de woonkamer met open keuken, bijkeuken, toiletruimte en slaapkamer met badkamer.

De woonkamer is voorzien van vloerverwarming en heeft een houtgestookte kachel en schuifpui naar een terras met sierbestrating. Het open keukengedeelte heeft een wandopstelling en is voorzien van een inductiekookplaat met downdraft afzuiging, oven, kokend waterkraan en vaatwasser.

De slaapkamer heeft openslaande deuren naar een terras, de badkamer en-suite heeft een inloopdouche met regen- en handdouche, wastafel met wandmeubel en wandcloset. Er is natuurlijke ventilatie mogelijk.

De separate toiletruimte heeft een wandcloset met bidetfunctie en wastafel.

Aansluitend nog een ruime bijkeuken voorzien van aansluitingen voor was- en droogapparatuur en de opstelling van de C.V.-ketel. Tevens nog een deur naar de buitenruimte.

Bij de mantelzorgwoning is een ruim terras met sierbestrating gelegen.



BUITENLEVEN

Bij het terras van de woning ligt een strak vormgegeven vijverpartij met vissen, het is eenvoudig mogelijk om hier een natuurzwembad te realiseren.

Het perceel is verdeeld in diverse tuingedeeltes met een grote biodiversiteit en vloeit hierdoor harmonieus over in het omringende landschap. Het gedeelte bij de woning is voorzien van een terrassen met sierbestrating, gazon, fraaie haagpartijen, volwassen beplanting, bomen en een houten tuinpaviljoen.

Aansluitend, via een houten vlonder, overgang naar een boomgaard met fruitbomen. In dit deel van de tuin is de mantelzorgwoning gesitueerd.



Uitsluitend een bezichtiging op locatie geeft u een volledig beeld en indruk van dit unieke object…

Kenmerken

Woonoppervlakte
211
Perceeloppervlakte
4830
Inhoud
820
Bouwjaar
1995
Extra ruimte
0
Aantal verdiepingen
3
Aantal slaapkamers
5
Isolatie
Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Dubbel glas
Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel, Zonneboiler
Garage
Vrijstaand steen
Schuur
Ligging
Vrij uitzicht, Landelijk gelegen
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Genieten van het bouwproces
Voor veel mensen is het een droom; een huis bouwen in het buitengebied. Toch kan het ook behoorlijk wat frustratie opleveren. Alle mogelijkheden afwegen, de afstemming tussen partijen, verkeerde keuzes, enzovoorts. Daarom pakt Livingstone het anders aan. Zij bedachten een totaalaanpak die kopers veel rust geeft.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Lelieveld Makelaardij (013 5210222) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Lelieveld Makelaardij (0499-577400) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Lelieveld Makelaardij (0499-577400) voor meer informatie over dit object