Plan bezichtigingBel makelaar

Korsloot 1

Beschikbaar
Excellent
Beets
€ 1.000.000 k.k.
14205
 m²
258
 m²
Woonboerderij
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Prachtig wonen in een grote stolp, met water aan de ene zijde en paardenfaciliteiten aan de andere zijde. Veel mogelijkheden om woongenot en hobby te combineren, op ruim 14.000 m² grond. De stolp is in de afgelopen jaren al flink aangepakt maar heeft nog wat liefde en aandacht nodig. Het geheel betreft drie percelen, het deel met de agrarische bestemming bevindt zich aan de overzijde van de weg. De boerderij biedt een zee aan ruimte met op de verdieping nog genoeg mogelijkheden om met maar liefst 200 m² uit te breiden.

De begane grond bedraagt 260 m². Deze is ingericht met een ruime woonkamer met twee aparte zitgedeeltes, plek voor een grote eettafel, een half open keuken, twee badkamers, vier slaapkamers en een toilet. Op de eerste verdieping is een kantoor/slaapkamer gecreëerd. Verder is genoeg ruimte om te realiseren waar u nog behoefte aan heeft. De woning is direct gelegen aan het water met 125 meter kade voor waterplezier. Vlakbij de randstad maar toch landelijk wonen met de voorzieningen van het dorp Beets op korte afstand. Beets heeft een actief verenigingsleven, een basisschool en voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht in het naastgelegen Oosthuizen. De A7 naar Hoorn, Purmerend en Amsterdam is op korte afstand gelegen. Kortom een kans om landelijk te wonen die u absoluut niet mag missen. Wij laten u deze plek graag ervaren!

Perceeloppervlakte: 14.205 m²
Inhoud: 1.987 m²
Woonoppervlakte (begane grond): 258 m²
Eerste verdieping: 217 m²
Schuur: 78 m²
Totaal berging: ca. 41 m²
Bouwjaar: 1902

Voor meer informatie kunt u de uitgebreide brochure aanvragen, tevens kunt u diverse aanvullende documenten (onder andere NVM vragenlijst, kadastrale kaart, berekening gebruiksoppervlakte & inhoud, bestemming, enzovoort) downloaden via onze website (met een Klaver Profiel).

Kenmerken

Woonoppervlakte
258
Perceeloppervlakte
14205
Inhoud
1987
Bouwjaar
1902
Extra ruimte
217
Aantal verdiepingen
2
Aantal slaapkamers
4
Isolatie
Vloerisolatie, Gedeeltelijk dubbel glas
Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel
Garage
Geen garage
Schuur
Ligging
Aan water, Vrij uitzicht, Aan vaarwater, Landelijk gelegen
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Genieten van het bouwproces
Voor veel mensen is het een droom; een huis bouwen in het buitengebied. Toch kan het ook behoorlijk wat frustratie opleveren. Alle mogelijkheden afwegen, de afstemming tussen partijen, verkeerde keuzes, enzovoorts. Daarom pakt Livingstone het anders aan. Zij bedachten een totaalaanpak die kopers veel rust geeft.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Klaver Makelaardij (0226-555777) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Klaver Makelaardij (0226-555 777) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Klaver Makelaardij (0226-555 777) voor meer informatie over dit object