Plan bezichtigingBel makelaar

Boomweg 13 d

Verkocht
Excellent
Rockanje
€ 1.295.000 k.k.
5505
 m²
249
 m²
Villa
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Stel je eens voor...



Een eindeloos ver uitzicht over de polder en een natuurgebied als achterbuur. Vogels als je wakker wordt en een tuin zo diep dat je er makkelijk in kunt voetballen. Dit droomhuis is in 2017 gebouwd met liefde en oog voor detail. Een grote U- vormige living met die woonkeuken die je zo graag wilt. Een serre om rustig wakker te worden met een kop koffie of een rustige leeshoek bij de zandstenen schouw. Het is er allemaal. Ruimte voor een (samengesteld) gezin met twee badkamers, voldoende slaapkamers en een afwerkingsniveau om van te dromen.



Welkom aan de Boomweg 13D. De begane grond biedt plaats aan een indrukwekkende hal die gekenmerkt wordt door de bijzondere lamp en de vide. Met zorg zijn de tegels gekozen in de toiletruimte, is gedacht aan een garderobekast en zelfs aan een waterontharder in de toch al zeer uitgebreide meterkast.



De dubbele deuren zijn de entree naar de woonkeuken die zijn naam eer aan doet. Neem plaats aan de grote eettafel die de spil van de ruimte vormt en geniet van de luxe inbouwkeuken die niet alleen compleet is maar ook zeer mooi om te zien. Passend bij het exterieur van het huis en ingedeeld door iemand met liefde voor koken. Ruimte voor alle apparatuur, luxe merken zoals Neff en een maatpak als het gaat om passend in de ruimte. De inpandig toegankelijke garage en bijkeuken zijn een welkome aanvulling en zoals dat gaat in de polder, de meest gebruikte toegang tot het huis. Een speciale coating op de muren zorgt dat de wanden net zo strak blijven als in de rest van het huis en achterin de garage is een bijkeuken gerealiseerd met een pantry inclusief alle voorzieningen die het huis zo energiezuinig maken.



De verdieping is geheel voorzien van alles wat je nodig hebt om goed te kunnen studeren, slapen en baden. Drie grote kamers en twee compleet ingerichte badkamers naast de inloopkast en overal ramen die een mooi zicht bieden op de tuin en je goed laten ervaren hoe vrij je hier eigenlijk woont. De woning is verfraaid met shutters die tot en met de zolder zijn toegepast. Over compleet gesproken. De zolder biedt zoveel bergruimte dat de schuur in de tuin ook echt alleen wordt gebruikt voor de zitmaaier en tuingereedschap. Aan bergruimte zal het hier niet snel ontbreken.



De tuin is groot, diep en sfeervol aangelegd. Ruimte voor eigenlijk alles wat je maar kunt bedenken. Terrassen, de serre aan het huis met de grote glazen wanden en een bijzonder hoogwaardige en volledig geïsoleerde schuur. Door de locatie van het huis op de kavel is er aan de voorzijde meer dan voldoende ruimte om alle auto's te parkeren en het luxe sierhekwerk zorgt voor een veilig gevoel.



Zowel Rockanje als Oostvoorne zijn vlakbij en er is een bushalte op loopafstand. Het natuurgebied aan de achterzijde is ideaal voor wandelaars en mensen met honden.



Kortom, nieuw, smaakvol en compleet.



Dat is de Boomweg 13D.



Kenmerken:



- Bouwer, Bloemfontein,

- Zonnepanelen en een hybride warmtepomp,

- Water ontharder,

- Gasgestookte open haard,

- Shutters door de gehele woning,

- 2 badkamers,

- Vaste trap naar de zolder mogelijk,

- Oplevering, medio oktober 2021.

Kenmerken

Woonoppervlakte
249
Perceeloppervlakte
5505
Inhoud
1068
Bouwjaar
2017
Extra ruimte
22
Aantal verdiepingen
3
Aantal slaapkamers
3
Isolatie
Volledig geisoleerd
Verwarming
Cv ketel, Vloerverwarming geheel, Warmtepomp
Warm water
Cv ketel
Garage
Inpandig
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Vrij uitzicht, Buiten bebouwde kom
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Genieten van het bouwproces
Voor veel mensen is het een droom; een huis bouwen in het buitengebied. Toch kan het ook behoorlijk wat frustratie opleveren. Alle mogelijkheden afwegen, de afstemming tussen partijen, verkeerde keuzes, enzovoorts. Daarom pakt Livingstone het anders aan. Zij bedachten een totaalaanpak die kopers veel rust geeft.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met De Zeeuw Makelaardij (0181 335710) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met De Zeeuw Makelaardij (0181 335710) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met De Zeeuw Makelaardij (0181 335710) voor meer informatie over dit object