Plan bezichtigingBel makelaar

Moerbeek 46

Beschikbaar
Excellent
Lutjewinkel
€ 525.000 k.k.
1365
 m²
249
 m²
Eengezinswoning
Vrijstaande woning

Object omschrijving

'Broodnodig'... een uitdrukking welke vandaag de dag zeer zeker geldt in verband met het woningtekort. Maar ook een spreekwoord welke hier zeer toepasselijk is. Niet alleen omdat er een woning vrij komt, maar omdat hier een heuse bakkerij was gevestigd. Een begrip in de regio... een stukje historie stammend uit begin 20e eeuw. Wat is af te lezen aan de fraaie voorgevel. 
 
 Bakker Wijn heeft vanuit deze plek vanaf 1888 tot begin jaren '90 de Moerbekers en omgeving voorzien van brood en banket. De bakkerij is in handen geweest van 3 generaties. De tijd is nu aangebroken voor een volgende 'generatie'.
 
 Het is vooral een prachtige plek met mogelijkheden. U heeft vrij uitzicht over de landerijen richting 't Veld. Ook hoort het stuk tuin/weide links van de woning erbij. In 1974 zijn de bijkeuken en garage ertussen gebouwd, waardoor alles inpandig te bereiken is. De voormalige bakkerij was gevestigd aan de achterzijde, om u een impressie te geven van de mogelijkheden hebben wij hiervoor een visualisatie laten opstellen. Op de eerste verdieping is de kapconstructie in het zicht, ook voor deze ruimte hebben wij een visualisatie laten opstellen.
 
 Eventuele plannen voor bijvoorbeeld een B&B of werken aan huis kunnen hier tot uiting komen. In de quickscan kunt u alles terug lezen met betrekking tot de bestemmings-/ en verbouwingsmogelijkheden. 
 
 De Moerbeek is een rustig en gemoedelijk dorp, gelegen tussen Schagen en Nieuwe Niedorp. Het lintdorp wordt afgewisseld met diversiteit aan woningen, woonboerderijen en enkele agrarische bedrijven. Het betreft het échte landelijk wonen, met op zijn tijd ook veel saamhorigheid, met als hoogtepunt de jaarlijkse kermis. De boodschappen kunt u tegenwoordig thuis laten bezorgen, of u bent vlot met de auto in Nieuwe Niedorp of Schagen. Ook heeft het een centrale ligging ten opzichte van Heerhugowaard, Alkmaar en de kust. 
 
 Al met al een plek en woning met heel veel potentie, welke wij u graag laten zien! 
 
 Perceeloppervlakte: 1.365 m²
 Inhoud: 1.091 m³
 Woonoppervlakte: 249 m²
 Garage/ berging: 86 m²
 Bouwjaar: 1907
 
 Voor meer informatie kunt u de uitgebreide brochure aanvragen, tevens kunt u diverse aanvullende documenten (onder andere NVM vragenlijst, kadastrale kaart, berekening gebruiksoppervlakte & inhoud, bestemming, enzovoort) downloaden via onze website (met een Klaver Profiel).

Kenmerken

Woonoppervlakte
249
Perceeloppervlakte
1365
Inhoud
1091
Bouwjaar
1908
Extra ruimte
86
Aantal verdiepingen
2
Aantal slaapkamers
3
Isolatie
Gedeeltelijk dubbel glas
Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel
Garage
Aangebouwd steen
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Aan water, Aan rustige weg, Vrij uitzicht, Landelijk gelegen
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Genieten van het bouwproces
Voor veel mensen is het een droom; een huis bouwen in het buitengebied. Toch kan het ook behoorlijk wat frustratie opleveren. Alle mogelijkheden afwegen, de afstemming tussen partijen, verkeerde keuzes, enzovoorts. Daarom pakt Livingstone het anders aan. Zij bedachten een totaalaanpak die kopers veel rust geeft.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Klaver Makelaardij (0226-555777) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Klaver Makelaardij (0226-555 777) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Klaver Makelaardij (0226-555 777) voor meer informatie over dit object
No items found.
No items found.