Plan bezichtigingBel makelaar

Bredaseweg 160

Verkocht
Excellent
Oosterhout
€ 565.000 k.k.
2000
 m²
114
 m²
Eengezinswoning
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Bredaseweg 160, Oosterhout



Heerlijk wonen in een bosrijke omgeving…..



Wellicht is de woning u in het voorbij rijden wel eens opgevallen. Een vrijstaande woning met een niet alledaags karakter met de naam “ Zonneweelde”, een comfortabele vrijstaande woning gelegen op een ruim perceel in een bosrijke woonomgeving. Op deze locatie kunt u in alle rust genieten van de natuur terwijl u toch op korte afstand woont van alle benodigde voorzieningen en uitvalswegen.



De woning, met diverse authentieke details waaronder raampartijen met glas in lood, voorziet in een comfortabele, lichte woonkamer, een complete keuken, een praktische bijkeuken, een compacte badkamer en drie fijne slaapkamers. Rondom de woning, en met name aan de voorzijde, is een sfeervol aangelegde tuin met een diversiteit aan beplanting en vijverpartij gesitueerd.



De foto’s, plattegronden en video geven u alvast een eerste impressie, echter krijgt u alleen tijdens een bezichtiging de juiste indruk van de sfeer, ruimte en mogelijkheden. U bent dan ook van harte welkom om een afspraak te maken voor een bezichtiging.



BIJZONDERHEDEN

• De woning was onderdeel van het voormalige campingbedrijf en wordt doorverkocht door de koper van deze camping. Deze partij wenst op de overige grond van de gestaakte camping en naastgelegen gestaakte manege bouwkavels voor nieuw te bouwen vrijstaande woning te ontwikkelen,

• Koper dient bij de aanvraag van de financiering rekening te houden met de thans geldende bestemming, zijnde recreatie,

• De procedure tot wijzigen van de bestemming dient tezamen met de te ontwikkelen kavels te geschieden, koper dient deze procedure daarom niet zelfstandig op te starten,

• Koper zal in de toekomst moeten meewerken aan realisatie van een gezamenlijke uitrit voor het aangrenzend perceel,

• Koper mag vooralsnog geen afschermende schuttingen realiseren, e.e.a. in afwachting van verdere planuitwerking,

• Het rapport van de bouwkundige keuring is bij het kantoor opvraagbaar.



Fijne plek om te wonen, prettige indeling

Vanuit de entree heeft u via het tochtportaal toegang tot de hal met fraaie glas-in-loodbeglazing, tegelvloer, trapopgang en toiletruimte met terrazzovloer, spachtelputz wanden, stucwerk plafond met sierlijst, klein raam (hout, enkel glas) en staand toilet.



Keuken/Kelder/Bijkeuken

Vanuit de hal komt u in de ruime keuken. Deze is voorzien van een grote raampartij (hout, dubbele beglazing) boven het kunststof werkblad en geeft zicht op de naast de woning gelegen oprit. Het interieur is in een U-vorm geplaatst en bestaat uit diverse boven- en onderkastjes, een dubbele rvs spoelbak en als (inbouw) apparatuur een 4 pits gaskookplaat, afzuigkap, oven en koelkast. De wanden zijn betegeld, de vloer is voorzien van een vinyl vloerbedekking. De keuken geeft toegang tot de woonkamer, de grote kelder en de achtergelegen bijkeuken. Ter plaatse van de bijkeuken staat de CV-ketel opgesteld en is de wasmachine-aansluiting aanwezig. Een deelbare buitendeur geeft toegang tot het terras (zw). Verder is vanuit deze ruimte de vliering en de geheel betegelde badkamer met douche en wastafel toegankelijk.



Woonkamer

Via de keuken bereikt u de ruime en zeer lichte woonkamer. Een prettige ruimte met zowel aan voor- als achterzijde een grote raampartij (hout, dubbel glas), een houten vloer, behang wanden en een stucwerk plafond met spots. De elektrische haard zorgt voor extra sfeer in de ruimte. Via het zijportaal annex tuinkamer heeft u toegang tot het overdekte terras en de (zij)tuin.



Verdieping

Vanaf de overloop zijn drie fijne slaapkamers bereikbaar. De overloop is voorzien van deels schoonmetselwerk wanden, vloerbedekking en schrootjes plafond. Evenals in de hal, zorgen de glas in loodramen voor een karakteristieke uitstraling. De hoofdslaapkamer is aan de voorzijde gesitueerd, is royaal van opzet en beschikt over voldoende bergruimte en een deur naar het balkon dat op het zuidwesten is georiënteerd. De overige twee slaapkamers zijn aan de achterzijde gelegen waarvan een is voorzien van een dakkapel. Alle slaapkamers zijn voorzien van houten kozijnen waarin enkele beglazing, houten vloer en schrootjes plafonds. De raampartijen aan de balkonzijde zijn voorzien van rolluiken.



Rondom de woning....

..... is een heerlijke tuin aanwezig. Het perceel is aan de voorzijde aangelegd met een diversiteit aan beplanting en vijverpartij. Verder is er aan de ene zijde van de woning voldoende ruimte aanwezig om meerdere auto’s op eigen terrein te parkeren en aan de andere zijde zijn twee terrassen aanwezig, waarvan een overdekt. De terrassen zijn op het zuid-westen gesitueerd, waarbij het grootste terras beschikt over een elektrisch te bedienen zonwering. Deze locatie is niet alleen zeer bosrijk, maar tevens zeer centraal gesitueerd ten opzichte van het centrum van Oosterhout met alle benodigde voorzieningen en uitvalswegen richting Breda en Tilburg.



Kenmerken

• Type woning: Vrijstaande woning

• Bouwjaar woning: Circa 1952

• Inhoud woning: Circa 461 m3

• Gebruiksoppervlakte wonen: Circa 114 m2

• Gebouwgebonden buitenruimte: Circa 42 m2

• Perceel kadastraal bekend als: Gem. Oosterhout, sectie N, nummer 4023 ged., oppervlak circa 0ha 20a 00ca,

• grootte perceel nog nader door Kadaster in te meten

• Nutsvoorzieningen: Aangesloten op water, elektra, gas en riool,

• Meterkast: 10 groepen, aardlek en slimme meter,

• Isolatie: Deels dubbele beglazing,

• Verwarming en warm water: Via een CV-ketel, merk Bosch HRC,

• Bestemming: Recreatie-1, bestemming kent zijn oorsprong uit het onlangs gestaakte camping-bedrijf op locatie,

• Ligging: Op courante, bosrijke locatie, vrij uitzicht. Voorzieningen en uitvalswegen goed bereikbaar,

• Karakteristieke details zoals glas in lood aanwezig.

 

Kenmerken

Woonoppervlakte
114
Perceeloppervlakte
2000
Inhoud
461
Bouwjaar
1952
Extra ruimte
0
Aantal verdiepingen
3
Aantal slaapkamers
3
Isolatie
Gedeeltelijk dubbel glas
Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel
Garage
Geen garage
Schuur
Ligging
Aan drukke weg, In bosrijke omgeving
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Karaktervol houtwerk in the spotlight
Van grachtenpand tot Brabantse boerderij

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Klijsen Makelaars & Adviseurs (0162-426348) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Klijsen Makelaars & Adviseurs (0162-426348) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Klijsen Makelaars & Adviseurs (0162-426348) voor meer informatie over dit object