Plan bezichtigingBel makelaar

Keern 186

Verkocht
Excellent
Zwaag
€ 750.000 k.k.
780
 m²
191
 m²
Eengezinswoning
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Een groot perceel van bijna 1.000 m² (waarvan ca. 171 m² om niet wordt gebruikt) aan een rustige weg dichtbij Hoorn en de A7. Dat is waar deze karakteristieke vrijstaande woning met inpandige garage staat. U ervaart hier het gemoedelijke van een dorp en voor vertier bent u binnen slechts 10 minuten in het bruisende stadshart van Hoorn. De vrijstaande woning wordt omgeven door een prachtig aangelegde tuin waar vaste beplanting wordt afgewisseld met verschillende seizoensgebonden bloeiende planten. De woning staat strak in de verf (2020) en is tiptop onderhouden. De combinatie van een goed isolatiepakket en de 13 zonnepanelen op het dak maken dat de stookkosten voordelig zijn en er een energielabel A is. Dit fijne familiehuis heeft voldoende ruimte om te wonen en vooral om te leven! De woonkamer is royaal met veel lichtinval, mede door de in 2015 aangebouwde erker. Zet bij mooi weer de tuindeur in de erker open en betrek het terras bij de leefruimte. In de woonkamer is voldoende plaats voor het creëren van een zithoek bij de comfortabele hoogrendement haard. Er is ook voldoende ruimte om een grote eettafel in de riante woonkeuken te plaatsen. Daarnaast blijft nog ruimte over voor bijvoorbeeld een lees- en speelhoek of een werkplek. Een ruime hal met gemoderniseerd toilet en de praktische bijkeuken met toegang tot de kelder, de garage en het beschutte zijterras maken het wooncomfort compleet. Op de eerste verdieping zijn in totaal 6 (slaap)kamers en de badkamer. Maar dit is nog niet alles, want echt genieten doe je natuurlijk ook in de buitenlucht. En waar kan dat nu beter dan in je eigen tuin. De tuin is gelegen op het zuiden en staat het hele jaar door in bloei. In deze beschutte tuin zijn meerdere terrassen gecreëerd en er is een overkapping. Een fijne plek om op een mooie zomerdag de barbecue aan te steken en te tafelen met familie en vrienden. Als extra is er boven de geïsoleerde garage van ca. 23 m², de bijkeuken en carport een volwaardige verdieping. Deze ruimte biedt ook nog eens volop mogelijkheden, denk hierbij aan een bed & breakfast, kantoor- of praktijkruimte aan huis of voor bijvoorbeeld hobby’s. De ligging is op steenworp afstand van winkelcentrum De Korenbloem, scholen en diverse sportfaciliteiten. De historisch stad Hoorn is op slechts enkele kilometers gelegen en ook de ontsluiting naar de Westfrisiaweg en A7 is zeer goed. Voor een heerlijke wandeling door de natuur kunt u terecht in natuurgebied Leekerlanden. Het mag duidelijk zijn: de levensgenieter zit hier goed. Bent u benieuwd geworden hoe het hier woont? Wij zien u graag bij Keern 186 in Zwaag.

Richtprijs: € 750.000 k.k.

Bouwjaar: 1983
Woonoppervlakte: ca. 191 m²
Inpandig bereikbare garage: 23 m²
Kelder: ca. 8 m²
Inhoud: ca. 835 m³

Carport: ca. 10 m²
Overkapping: ca. 14 m²
Perceeloppervlakte: 780 m²
Energielabel: A

Voor meer informatie kunt u de uitgebreide brochure aanvragen, tevens kunt u diverse aanvullende documenten (onder andere NVM vragenlijst, kadastrale kaart, berekening gebruiksoppervlakte & inhoud, bestemming, enzovoort) downloaden via onze website (met een Klaver Profiel).

Kenmerken

Woonoppervlakte
191
Perceeloppervlakte
780
Inhoud
835
Bouwjaar
1983
Extra ruimte
35
Aantal verdiepingen
4
Aantal slaapkamers
5
Isolatie
Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Dubbel glas
Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel
Garage
Garage met carport
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
In woonwijk
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Genieten van het bouwproces
Voor veel mensen is het een droom; een huis bouwen in het buitengebied. Toch kan het ook behoorlijk wat frustratie opleveren. Alle mogelijkheden afwegen, de afstemming tussen partijen, verkeerde keuzes, enzovoorts. Daarom pakt Livingstone het anders aan. Zij bedachten een totaalaanpak die kopers veel rust geeft.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Klaver Makelaardij (0226-555777) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Klaver Makelaardij (0226-555 777) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Klaver Makelaardij (0226-555 777) voor meer informatie over dit object