Plan bezichtigingBel makelaar

Keizerlaan 2

Verkocht
Excellent
Helmond
€ 695.000 k.k.
1360
 m²
184
 m²
Bungalow
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Deze bungalow zal de volgende bewoner veel woonplezier bieden. De bungalow heeft een speelse indeling en vooral veel ruimte. Zo zijn er veel slaapkamers en is er een dubbele garage aanwezig welke inpandig te bereiken zijn. De tuin ligt rondom de woning waarbij de achtertuin veel privacy biedt. De woning is rondom voorzien van automatische buitenverlichting. Daarnaast is er een alarmsysteem aanwezig en zijn er inbraakwerende rolluiken aangebracht.



De woning ligt op de hoek van de Keizerlaan en de Gerwenseweg waardoor uitvalswegen praktisch voor de deur liggen. Daarnaast zijn de Stiphoutse bossen op loopafstand. Kortom een uniek ruime bungalow op groot perceel en perfecte woonlocatie.



BIJZONDERHEDEN

- Prachtig gelegen bungalow op ruim perceel op toplocatie in Stiphout,

- Deze bungalow heeft maar liefst 4 ruime slaapkamers, 2 badkamers, een dubbele inpandige garage en een ruime serre welke absoluut een verlenging van de woonkamer is,

- Uitvalswegen richting Eindhoven zijn goed te bereiken. Het centrum van

- Eindhoven is in c.a. 15 tot 20 minuten te bereiken,

- Het geheel is keurig onderhouden,

- Grotendeels kunststof kozijnen met isolerende beglazing.



INDELING

BEGANE GROND

De ruime hal / entree is voorzien van een tegelvloer een geeft toegang tot eigenlijk alle ruimtes die de woning heeft. De hal verloopt namelijk in de gang. Vooraan de hal treffen we de toiletruimte en de meterkast. De gang is breed opgezet waardoor bijvoorbeeld een rolstoel geen enkel probleem zal ondervinden. De grote ramen die uitkijken op het terras zorgen voor licht en geven het gevoel van een patio waar u op uitkijkt.



KEUKEN

De eerste ruimte die we tegenkomen is de royale woonkeuken. Vanuit de keuken heeft u zicht op de Gerwenseweg en de Keizerlaan. De keuken is geplaatst in L-opstelling. Daarnaast is er vanuit de keuken een ruime manshoge kelder te bereiken. Deze ruimte is heerlijk koel, ideaal als wijnkelder of proviandkelder voorzien van kantelraam met daglicht. De keuken van het merk Poggenpohl is in uitstekende staat en voorzien van kookplaat, afzuigkap, koelkast, combi magnetron en vaatwasser.



WOONKAMER

De woonkamer grenst aan de keuken. De woonkamer heeft zicht op de Gerwenseweg. Het grote raam aan de voorzijde geeft veel lichtinval. Zowel woonkamer als keuken zijn aan de Gerwenseweg voorzien van elektrische zonwering. De woonkamer zelf heeft een parketvloer en een gashaard welke voor extra sfeer zorgt. De muren en plafonds zijn voorzien van stucwerk.



SERRE

Vanuit de woonkamer is via openslaande deuren de fijne serre te bereiken. Hier is het goed toeven. Via de schuifpui kunt u het terras en de tuin betreden. De serre is een prachtige ruimte met veel lichtinval. De lichtstraat zorgt hier mede voor.



De twee slaapkamers en de badkamer gelegen aan de linkerzijde van de gang kijken uit op de Keizerlaan.



SLAAPKAMERS LINKERZIJDE

De grote slaapkamers zijn voorzien van draai- kiepramen en wastafels. Tevens zijn alle slaapkamers voorzien van automatische rolluiken.



BADKAMER

De badkamer is voorzien van douche, ligbad, 2e toilet en dubbele wastafel. Er is een deur welke toegang geeft tot de grote slaapkamer.



SLAAPKAMERS ACHTERZIJDE

De volgende twee slaapkamers zijn gelegen aan de achterzijde en kijken uit op de achtertuin. Beide kamers zijn ruim en hebben een tegelvloer. De rechtse slaapkamer geeft middels openslaande deuren toegang tot het terras en de tuin. De linkse slaapkamer is voorzien van de wasmachine en droger aansluitingen.



BADKAMER

De 2e badkamer is voorzien van het 3e toilet, wastafel en douche. Ook dit ziet er keurig en verzorgd uit.



GARAGES

Helemaal links van de woning treffen we de garages aan, voorzien van met tegels afgewerkte betonvloeren. Beide zijn inpandig te bereiken en gescheiden middels een muur. Het zijn dus twee aparte ruimtes. De linkse is dieper, de rechtse is nog voorzien van een vlizotrap naar een bergzolder. Hier staat de cv ketel. Beide garages hebben een elektrische sectionaaldeur.



1E VERDIEPING

Vanuit de gang is er nog een vlizoluik welke toegang geeft tot een zeer ruime bergzolder. Deze loopt praktische over de gehele breedte van de woning.



TUIN

De tuin heeft meerdere gezellige hoekjes waar u kunt zitten waarbij het terras aan de achterzijde het knusse patio gevoel geeft. Dit ruime terras is bestraat en grenst aan een gazon. Links van de woning treft u een grote bestrate inrit. Hier kunt u met gemak meerdere auto’s, camper of caravan parkeren. Ook staat hier een houten schuurtje. Aan de voorzijde van de woning hebben we nog meer gazon en uiteraard een grote oprit waar u kunt parkeren.



Heeft u interesse in deze vrijstaande woning dan kunt u zich voor koop richten tot ons kantoor te Helmond.

Kenmerken

Woonoppervlakte
184
Perceeloppervlakte
1360
Inhoud
1114
Bouwjaar
1968
Extra ruimte
78
Aantal verdiepingen
2
Aantal slaapkamers
4
Isolatie
Dubbel glas, Grotendeels dubbelglas
Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel
Garage
Inpandig
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Aan rustige weg, In woonwijk, In bosrijke omgeving
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Karaktervol houtwerk in the spotlight
Van grachtenpand tot Brabantse boerderij

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Adriaan van den Heuvel makelaars en adviseurs (0492-661884) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Adriaan van den Heuvel makelaars en adviseurs (0492-661 884) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Adriaan van den Heuvel makelaars en adviseurs (0492-661 884) voor meer informatie over dit object