Plan bezichtigingBel makelaar

Vale Peelweg 5

Beschikbaar
Excellent
Venhorst
€ 850.000 k.k.
15610
 m²
300
 m²
Woonboerderij
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Uniek vrij aan eigen oprijlaan gelegen royale woonboerderij op perceel van ruim 1,5 ha.Kenmerken:

Ca 300 m² woonoppervlakte

Ca 65 m² overig inpandige ruimte

Ca 1.565 m³ inhoud

Ca 15 m² externe ruimte

Perceel 1,56.10 haPerspectieven

1. Vrij wonen in landelijk gebied met bos- en natuurgebied op loopafstand. Met volop privacy door eigen oprijlaan van ca 300 m. En volop ruimte voor kantoor of beroep aan huis. De woonboerderij is in landelijke stijl met veel hout afgewerkt . De omgeving is rustig en prikkelarm.

2. Paardenhouderij aan huis met volop mogelijkheden en ruimte voor paardenstal, weides, rijbak en/of overige voorzieningen voor de paardenhouderij. Het perceel van ruim 1,5 ha direct om de woonboerderij is er groot genoeg voor.

3. Overige activiteiten aan huis. De ligging is vrij. De boerderij met 300 m2 woonoppervlakte en inrichting bieden volop ruimte voor overige recreatieve of maatschappelijke activiteiten aan huis. Momenteel is de boerderij tijdelijk in gebruik als verblijfsrecreatie met 20 bedden in 10 slaapkamers.Ligging en omgeving

De Vale Peelweg is een rustige weg in het landelijke gebied tussen Venhorst en Boekel. Beide op ca 2 km. Met natuurgebied Voskuilenheuvel op loopafstand. Venhorst is een gezellig peeldorp met een actief verenigingsleven. Boekel is een ondernemende zelfstandige gemeente met scholen, winkels en diverse voorzieningen. Gemert en Uden (met snelweg A50) zijn beide op ca 5 autominuten gelegen. Voor een goede bereikbaarheid zorgen verder de provinciale wegen N277 (Middenpeelweg) en N605 (Gemert-Uden) beide op ca 3 autominuten.Omschrijving

Via de hal met houten lambrisering komt u in de ruime eetkamer. De aansluitende woonkeuken ademt een landelijke sfeer en is praktisch ingericht met werkeiland en een complete inrichting. Vanuit de keuken kijkt u mooi weg over de aangrenzende weilanden, tevens heeft u toegang tot de kelder, de trapopgang met opkamer en de bijkeuken.In het middengedeelte van de langgevelboerderij bevinden zich 2 slaapkamers en 3 badkamers waarvan een is uitgerust met een comfortabel ligbad. Het achterhuis is omgetoverd tot sfeervolle woonkamer van ruim 55 m2. Met houten vloer, bar, schouw met sfeerhaard en houten spanten in het zicht. Plus de 2e vaste trap naar de verdieping met vide. Verder is er een aparte zitkamer met openslaande tuindeuren, plus een hobbyruimte in de garage met overheaddeur.De verdieping is praktisch verdeeld in voorhuis met 4 slaapkamers en het middenstuk met 3 slaapkamers.

Het achterhuis is één grote vide.Het saunagebouw met finse sauna staat vrij in de groene tuin.Bijzonderheden

- De locatie is aangesloten op alle nutsvoorzieningen. Gas komt via de propaangastank.

- De bestemming van de langgevelboerderij in "Omgevingsplan Buitengebied" is "wonen".

- In de tuin met eigen oprijlaan is volop ruimte voor een parkachtige aankleding van deze langgevelboerderij.

- In het achterhuis kan eterniet aanwezig zijn als dakbeschot.

- In de woonboerderij zorgen twee CV HR-combi ketels uit 2009 en 2017 voor de verwarming. De keuken, woonkamer en badkamer zijn uitgerust met vloerverwarming.

- Door de aanwezige rust, ruimte en privacy zijn er volop mogelijkheden voor diverse activiteiten aan huis. Met recht een fraaie Buitenstate!

- Door verkoper wordt een bankgarantie of waarborgsom verlangd.

- Alle hierbij vermelde gegevens zijn naar beste kennis en wetenschap en te goeder trouw door ons weergegeven. Mocht nadien blijken dat er afwijkingen zijn dan kan men zich hierop niet beroepen. Aan de inhoud van deze documentatie kunnen derhalve geen rechten worden ontleend.Bestemmingsplan

Vale Peelweg 5 te Venhorst is gelegen in het bestemmingplan "Omgevingsplan: Veegplan 7" en heeft hierin de bestemming: WonenVoor meer informatie over het bestemmingsplan verwijzen wij u naar www.ruimtelijkeplannen.nl of kunt u contact opnemen met ons kantoor via heuvel@heuvel.nl of 0492-661884.Buitenstate Makelaars: specialisten in landelijk wonen. Met onze kennis en expertise van het buitengebied staan wij graag voor u klaar bij de koop of verkoop van uw landelijk gelegen woonboerderij, villa of vrijstaande woning! www.buitenstate.nl

Kenmerken

Woonoppervlakte
300
Perceeloppervlakte
15610
Inhoud
1565
Bouwjaar
Extra ruimte
66
Aantal verdiepingen
2
Aantal slaapkamers
10
Isolatie
Verwarming
Cv ketel, Vloerverwarming gedeeltelijk
Warm water
Cv ketel
Garage
Inpandig
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Aan rustige weg, Vrij uitzicht, Buiten bebouwde kom, In bosrijke omgeving, Landelijk gelegen
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord

Livingstone: unieke, vrijstaande huizen in elke stijl

Sinds 1983 realiseert Livingstone droomhuizen. Vroeger waren dit met name cataloguswoningen. Maar dit concept is inmiddels volledig losgelaten. Livingstone maakt nu alleen nog unieke, op maat gemaakte woningen. In elke stijl. Van strak modern tot landelijk klassiek.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Adriaan van den Heuvel makelaars en adviseurs (0492-661884) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Adriaan van den Heuvel makelaars en adviseurs (0492-661 884) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Adriaan van den Heuvel makelaars en adviseurs (0492-661 884) voor meer informatie over dit object
No items found.
No items found.