Plan bezichtigingBel makelaar

Broekstraat 71

Verkocht
Excellent
Mierlo
€ 995.000 k.k.
1735
 m²
249
 m²
Woonboerderij
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Op een prachtig perceel van 1735 m2 gelegen, compleet gemoderniseerde, authentieke woonboerderij. Deze fraaie woonboerderij is een gemeentelijk monument en is de afgelopen jaren geheel gerenoveerd en biedt veel woonplezier!



BIJZONDERHEDEN

- Vanaf 2018 compleet gerenoveerd en gemoderniseerd,

- Gehele begane grond voorzien van vloerverwarming,

- Landelijk, maar toch centraal gelegen nabij de kern van Mierlo en Brandevoort,

- Gemeentelijk monument,

- Energielabel ''C'' is van voor de verbouwing.



ALGEMEEN

Bent u op zoek naar een uitstekend onderhouden en instapklare woonboerderij in de gewilde woonomgeving van Mierlo, dan is dit uw kans. Deze prachtige woonboerderij is gelegen op een perceel van 1735 m2 en biedt u veel wooncomfort. Ondanks de vrije ligging is de woning centraal gelegen op fietsafstand van de kern van Mierlo en Brandevoort.

Een unieke kans om landelijk, maar ook centraal te wonen!



Gemeentelijk monument:

Het pand Broekstraat 71 betreft een kortgevelboerderij die thans in gebruik is als woonhuis. Het pand dateert van ca 1851.

Het pand is opgetrokken in gemetselde handvorm bakstenen voorzien van rechte steekankers. Het pand is afgedekt door een afgewolfd, met riet gedekt zadeldak en voet van Oudhollandse dakpannen, voorzien van velux-ramen. Verder zijn getoogde zesruitsstalramen aanwezig, openslaande vierdelige vensters en rechte mendeuren.



INDELING BEGANE GROND

HAL

Via de voorentree betreedt u de woning in de sfeervolle, diepe hal. De hal is afgewerkt met strakke stucwerk wanden, eikenhouten balken en de vloer is belegd met IJsseltjes. In de hal bevinden zich de toiletruimte met wandcloset en fonteintje, de meterkast en de trapopgang naar de opkamer. Vanuit de hal heeft u verder toegang tot de wasruimte,

bijkeuken, de slaapkamer/kantoorruimte en de leefkeuken.



SLAAPKAMER / KANTOOR + EVENTUEEL BADKAMER

Deze multifunctionele ruimte kan uitstekend dienst doen als kantoorruimte of slaapkamer. Aansluitend aan deze ruimte zijn al voorbereidingen getroffen voor het plaatsen van een badkamer, zodat hier eenvoudig een slaapkamer met badkamer en-suite gerealiseerd kan worden.



WASRUIMTE & BIJKEUKEN

In de wasruimte bevinden zich een uitstortgootsteen, de ventilatie unit en de Nefit c.v.-ketel (2019). Er is een waskoker aanwezig.

In de bijkeuken bevindt zich de garderobe en een loopdeur naar de tuin. Vanuit hier heb je toegang tot de droge kelder op stahoogte en is er een ruime vast kast aanwezig.



LEEFKEUKEN

Verder naar de zeer royale leefkeuken. De keuken met bartafel en koffiecorner is geheel in stijl afgewerkt met een perfecte balans tussen modern en authentiek. Grote raampartijen, strak stucwerk en eikenhouten frontjes in combinatie met fraaie eikenhouten balken zorgen voor een prachtig aanzicht en veel woongenot. Op de vloer liggen authentieke Franse boeren plavuizen. De keukeninrichting is voorzien van de volgende apparatuur:

- Inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging,

- Vaatwasser,

- Koelkast,

- Combi-oven,

- Stoomoven,

- Quooker flex

Het geheel is fraai afgewerkt met een granieten aanrechtblad.



Aansluitend aan de keukeninrichting kunt u een meer dan royale eettafel plaatsen waar je met een groot gezelschap lekker kunt vertoeven. De sfeer wordt hier extra bevorderd middels de fraaie doorkijk openhaard. De aanwezigheid van openslaande tuindeuren aan beide zijden zorgt voor een heerlijk contact met de tuin rondom. Vanuit de keuken kunt u verder naar de woonkamer en de speelkamer.



SPEELKAMER

De speelkamer is door middel van schuifdeuren afgescheiden van de keuken en voorzien van een eikenhouten parketvloer. Deze ruimte kan uiteraard ook voor verschillende doeleinden gebruikt worden.



WOONKAMER

De woonkamer bevindt zich aan de achterzijde van het huis, vanuit hier heeft u prachtig uitzicht over de tuin en de aangrenzende landerijen. De imposante raampartijen in combinatie met de statige plafondhoogte zorgen hier voor een zeer ruimtelijk effect en veel lichtinval. Ook hier kunt u genieten van de sfeervolle doorkijk openhaard. Middels de dubbele openslaande tuindeuren heeft u vanuit de woonkamer ook een prettig contact met de tuin rondom.



1E VERDIEPING

Vervolgens met de trap vanuit de keuken naar de 1e verdieping. Hier de grote overloop met vide waaraan 4 volwaardige slaapkamers en de ruime badkamer gelegen zijn. De gehele verdieping is voorzien van stucwerk wanden en -plafonds in combinatie met fraaie houten balken en authentiek metselwerk. Voor afmetingen van de kamers kunt u de bijgevoegde indelingsplattegronden raadplegen.



BADKAMER

De prachtige badkamer is voorzien van een 2 persoons bubbelbad, een inloopdouche, dubbele wastafel met meubel

voorzien van composiet blad. Verder een wandcloset. De vloer en het bad zijn voorzien van mooie mozaïek betegeling.

De badkamer beschikt over vloerverwaming met zone-regeling.



TUIN

Terug naar de begane grond waar u vanuit nagenoeg alle vertrekken toegang heeft tot de tuin rondom. De tuin heeft

verschillende terrassen, een gazon (Het zandgedeelte is onlangs ingezaaid) en beplantingen. De tuin geeft toegang tot een drietal bergingen/schuren in totaal goed voor ca. 89 m2. Eén daarvan is voorzien van glazen schuifpuien en een sauna.



Heeft u interesse in deze vrijstaande woning dan kunt u zich voor koop richten tot ons kantoor te Helmond.



Buitenstate Makelaars: specialisten in landelijk wonen. Met onze kennis en expertise van het buitengebied staan wij graag voor u klaar bij de koop of verkoop van uw landelijk gelegen woonboerderij, villa of vrijstaande woning! www.buitenstate.nl

Kenmerken

Woonoppervlakte
249
Perceeloppervlakte
1735
Inhoud
986
Bouwjaar
1851
Extra ruimte
0
Aantal verdiepingen
2
Aantal slaapkamers
5
Isolatie
Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Dubbel glas, Hr glas
Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel
Garage
Geen garage
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Aan bosrand, Vrij uitzicht, Buiten bebouwde kom, In bosrijke omgeving, Landelijk gelegen
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Genieten van het bouwproces
Voor veel mensen is het een droom; een huis bouwen in het buitengebied. Toch kan het ook behoorlijk wat frustratie opleveren. Alle mogelijkheden afwegen, de afstemming tussen partijen, verkeerde keuzes, enzovoorts. Daarom pakt Livingstone het anders aan. Zij bedachten een totaalaanpak die kopers veel rust geeft.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Adriaan van den Heuvel makelaars en adviseurs (0492-661884) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Adriaan van den Heuvel makelaars en adviseurs (0492-661 884) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Adriaan van den Heuvel makelaars en adviseurs (0492-661 884) voor meer informatie over dit object