Plan bezichtigingBel makelaar

Grootgenhouterstraat 97

Verkocht
Excellent
Beek
€ 545.000 k.k.
7400
 m²
205
 m²
Eengezinswoning
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Landelijk gelegen in het gehucht Groot-Genhout, alwaar men de beleving van rust en ruimte geniet, mogen wij u geheel vrijblijvend deze vrijstaande woning met de mogelijkheid voor kantoor/praktijk/zorg aan huis, loods, stalruimte ingericht met paardenboxen en huisweide op een perceel van 7.400 m² (eventueel nog extra grond te pachten) te koop aanbieden.

Deze combinatie van voorzieningen maakt de woning uitermate geschikt voor de paardenliefhebber en/of het combineren van wonen-werken en/of “zorg” op één locatie.
De locatie biedt een breed scala aan mogelijkheden. Bent u na het doornemen van de verkoopinformatie net zo enthousiast als ons. Neem dan contact op voor het inplannen van een bezichtiging.

Algemeen
Inhoud: ca. 747 m³
Gebruiksoppervlakte wonen: ca. 205 m²
Perceeloppervlakte: 7.400 m²
Aanvaarding: in overleg

Voorzieningen
Elektriciteit: aanwezig, nieuwe meterkast
Wateraansluiting: aanwezig
Gasnetaansluiting: aanwezig (2x CV uit 2015).
Rioolaansluiting: aanwezig
Kozijnen: kunststof kozijnen met dubbele beglazing


Souterrain:
Vanuit de entreehal is het souterrain (ca. 8,5 m²) bereikbaar welke uitstekend dienst doet als provisieruimte.

Begane grond:
De hal is voorzien van een tegelvloer, trapopgang naar de 1e verdieping en berging met meterkast. Vanuit de hal is de royale woonkamer in L-vorm (34 m²) toegankelijk met vloerverwarming, welke tevens doorloopt in de keuken (vernieuwd 2018). Aansluitend is de grote leefkeuken gelegen welke eveneens een riant oppervlak (20,5 m²) geniet en is ingericht met een ruime nieuwe keuken voorzien van de navolgende apparatuur: oven, koelkast, gasfornuis en gootsteen.

Achter de keuken leidt een 2e gangpartij naar de badkamer op de begane grond alsmede het kantoor/extra slaapkamer De ruime badkamer is nieuw gemaakt in 2018, betegeld en voorzien van een toilet, douche, ligbad en vaste wastafel.

1e verdieping:
Op de eerste verdieping bevinden zich 4 slaapkamers. De verdiepingsvloer is van hout en de slaapkamers zijn respectievelijk 14 m² 12,5 m², 7 m² en 4 m² groot waarvan twee voorzien zijn van een vaste wandkast.

Tuin/terrein:
Vanuit de gangpartij aan de achterzijde van de woning is het terras bereikbaar welke geheel is omsloten en dienst doet als tuin(-terras). Verder is er rechts naast de woning een lange oprit gelegen welke de toegang verschaft tot het achter gelegen terrein met huisweide, kantoor, loods en stalruimte.

Bijgebouwen en weilanden:
Op het achterterrein is een ruime bijbouw gelegen, opgetrokken uit metselwerk muren en een zadeldak gedekt met pannen, en welke bestaat uit een kantoor/praktijk (incl. keuken en sanitaire voorzieningen), een grote loods voorzien van een drietal poorten en de stalruimte ingericht met een 7-tal paardenboxen met verwarmde drinkbakken, opslagruimte, zadelkamer en een wasplaats.
Verder is op het achterterrein een longeercirkel aanwezig. De weilanden zijn gelegen aan de achterzijde van de woning en zijn voorzien van 2 schuilstallen en zijn tevens ontsloten aan de ‘Weg achter Grootgenhout’. Tot slot is het mogelijk om een extra perceel erbij te pachten ter grootte van 2.020 m².

Afmetingen bijgebouwen:
Kantoor/praktijk: 13 x 8 m (104 m²)
Loods: 13 x 8 m (104 m²)
Stalruimte: 38 x 8 (304 m²)

Overig
Deze vrijstaande woning is gebouwd in de jaren ‘30 en is vervolgens verder uitgebreid en geïsoleerd. Zowel de gevels alsook het dak van de woning zijn nageïsoleerd. De asbesthoudende dakplaten zijn vervangen door geheel nieuwe beplating. De woning is rondom voorzien van isolerende beglazing in combinatie met zowel kunststof alsook houten kozijnen. Nagenoeg alle raampartijen zijn voorzien van rolluiken.
Als extra stroomvoorziening beschikt de woning over 24 zonnepanelen.

Bestemmingsplan
Het object is gelegen in het bestemmingsplan ‘’Kern Klein en Groot Genhout-herziening 2012’’ van de gemeente Beek. Binnen dit bestemmingsplan heeft de woning de bestemming “wonen” en het weiland de bestemming "agrarisch met waarden".

Kadastrale gegevens
Het perceel is kadastraal bekend als gemeente Beek, sectie M, nummer 584, 585, 524 en 539 tezamen ter grootte van 0.74.00ha. (7.400 m²).

Ligging
Deze unieke woning ligt in een landelijke omgeving aan de rand van Beek. Per auto zijn Heerlen, Sittard en Maastricht snel bereikbaar door een gunstige ligging ten opzichte van diverse uitvalswegen waaronder de A79.

Inlichtingen
Indien u meer wilt weten over het object of een bezichtiging wilt aanvragen, kunt u contact opnemen met de heer S.E.E. (Stef) Limpens van het kantoor te Ubachsberg (Voerendaal), bereikbaar op telefoonnummer: 045-5753255.

Kenmerken

Woonoppervlakte
205
Perceeloppervlakte
7400
Inhoud
747
Bouwjaar
1950
Extra ruimte
9
Aantal verdiepingen
3
Aantal slaapkamers
3
Isolatie
Dakisolatie, Muurisolatie, Grotendeels dubbelglas
Verwarming
Cv ketel
Warm water
Garage
Geen garage
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Inhoud tuin
0
Aantal paardenboxen
1
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
1
Gesponsord
Livingstone: unieke, vrijstaande huizen in elke stijl
Sinds 1983 realiseert Livingstone droomhuizen. Vroeger waren dit met name cataloguswoningen. Maar dit concept is inmiddels volledig losgelaten. Livingstone maakt nu alleen nog unieke, op maat gemaakte woningen. In elke stijl. Van strak modern tot landelijk klassiek.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Aelmans Rentmeesters & Makelaars (045 - 575 32 55) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Aelmans Rentmeesters & Makelaars (0475-459260) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Aelmans Rentmeesters & Makelaars (0475-459260) voor meer informatie over dit object
No items found.
No items found.