Plan bezichtigingBel makelaar

Dwarsweg 2 A

Onder optie
Excellent
Graft
€ 950.000 k.k.
4849
 m²
238
 m²
Woonboerderij
Twee onder een kapwoning

Object omschrijving

Visualiseer uw droomwoning! 
 De basis wordt voor u neergezet, invulling is geheel naar eigen wens en smaak. 
 Dit is een heel bijzonder project op een prachtige locatie in Graft, met een beschermd natuurgebied, De Eilandspolder in uw achtertuin. Op deze plek heerst rust en stilte. Hier komt een stolpboerderij genaamd "De Markant", welke uit vier aparte woningen bestaat, waarvan elke woning een eigen garagebox van ca. 55 m² heeft. Ontworpen door architect Cornelis de Jong uit Middenbeemster (nu Marjet de Boer). Deze woningen worden conform de gestelde eisen uit het bouwbesluit 2012 duurzaam gebouwd met o.a. aardwarmte. Deze woningen worden naar verwachting Q3-2023 opgeleverd. Met een aantal sfeerimpressies proberen wij u te laten zien wat een prachtige boerderij dit gaat worden. 
 De Markant wordt traditioneel gebouwd door een gerenommeerd familiebedrijf van der Burg uit Schermerhorn.
 Op het zuidoosten van het perceel staat dit unieke exemplaar. Genietend van de adembenemende zonsopkomst over de landerijen, is dit de plek waar u straks elke dag wakker wilt worden. De woning heeft een riante woonkamer met aansluitend de nog naar wens te plaatsen keuken. Op de eerste verdieping bevinden zich nu o.a. 3 (slaap)kamers en 1 badkamer (excl. sanitair). Daarna volgen er nog 2 verdiepingen welke door uzelf naar wens zijn in te delen. Uniek aan deze woning is het grotere perceel én er is nog een separate berging van ca. 30 m² optioneel bij te bouwen. De woning wordt o.a. voorzien van WTW-installatie, vloerverwarming, glasvezel en een warmtepomp.
 
 De Eilandspolder heeft een oppervlak van 1950 ha en bestaat voor een kwart uit water. Het is uniek gelegen tussen de historische dorpen Graft-De Rijp, Noordeinde, Grootschermer, Schermerhorn en Driehuizen. Voor wandelaars, vogelspotters en fietsers is dit een genot om doorheen te fietsen of wandelen. Staatsbosbeheer, Landschap Noord-Holland en een aantal boeren proberen een zo goed mogelijk evenwicht te bewaren in dit unieke natuurgebied. De aantallen smient en lepelaar (1% van de wereldpopulatie) hebben er voor gezorgd dat een deel van de Eilandspolder valt onder de Europese vogelrichtlijn. U woont naast een prachtig gebied en ook nog eens mega centraal. Binnen 20 minuten kunt u de grote steden als Alkmaar, Purmerend of Amsterdam bereiken. En binnen 30 minuten ligt u op het strand van Egmond aan Zee. De Rijp is een prachtig dorp op 5 minuten afstand met vele voorzieningen zoals een winkelcentrum, verschillende scholen, sportverenigingen en meerdere goede restaurants.
 
 Bent u klaar voor nieuwbouw, duurzaam en wonen op de mooiste plek van Noord-Holland? Dan nodigen wij u graag uit bij ons op kantoor voor meer informatie. 
 
 Perceeloppervlakte: 4.876 m²
 Woonoppervlakte: ca. 238 m²
 Inhoud: ca. 943 m³
 Schuur: ca. 55 m²
 Berging (optioneel): ca. 30 m²
 Verwachte oplevering: Q3-2023
 
 Voor meer informatie kunt u de uitgebreide brochure aanvragen, tevens kunt u diverse aanvullende documenten (onder andere NVM vragenlijst, kadastrale kaart, berekening gebruiksoppervlakte & inhoud, bestemming, enzovoort) downloaden via onze website (met een Klaver Profiel).

Kenmerken

Woonoppervlakte
238
Perceeloppervlakte
4849
Inhoud
943
Bouwjaar
2023
Extra ruimte
8
Aantal verdiepingen
4
Aantal slaapkamers
3
Isolatie
Volledig geisoleerd, Hr glas
Verwarming
Cv ketel, Vloerverwarming gedeeltelijk, Warmtepomp, Warmte terugwininstallatie
Warm water
Cv ketel
Garage
Vrijstaand steen, Parkeerplaats
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Aan bosrand, Aan water, Aan rustige weg, Vrij uitzicht, Aan vaarwater, Landelijk gelegen
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Livingstone: unieke, vrijstaande huizen in elke stijl
Sinds 1983 realiseert Livingstone droomhuizen. Vroeger waren dit met name cataloguswoningen. Maar dit concept is inmiddels volledig losgelaten. Livingstone maakt nu alleen nog unieke, op maat gemaakte woningen. In elke stijl. Van strak modern tot landelijk klassiek.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Klaver Makelaardij (0226-555777) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Klaver Makelaardij (0226-555 777) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Klaver Makelaardij (0226-555 777) voor meer informatie over dit object
No items found.
No items found.