Plan bezichtigingBel makelaar

Kunnerij 4 -4A

Verkocht
Excellent
Zieuwent
€ 650.000 k.k.
5000
 m²
282
 m²
Woonboerderij
Vrijstaande woning

Object omschrijving

OPTIONEEL TE KOOP MET CA. 2,5 HA



Eén woning, twee verblijfsobjecten. Dat biedt kansen. Ben je samen met je ouders of samen met je kind(eren) of een kennis op zoek is naar een woning in het buitengebied dan is deze vrijstaande woning aan de Kunnerij 4-4a in Zieuwent een absolute aanrader.



De woning is gesplitst in 2 nagenoeg identieke verblijfsobjecten met ieder ca. 550 m3 inhoud. Aan de entreezijde van de woning is een grote gezamenlijke oprit met voldoende parkeergelegenheid en een garage met ruimte voor 3 auto's. Rondom de woning ligt een fraaie siertuin met div schuurtjes en een kas.



De beide objecten hebben een gespiegelde plattegrond en daarmee eenzelfde indeling. Via een tussendeur in de bijkeuken/berging zijn de beide woningen binnendoor bereikbaar. Op de begane grond bereik je via de hal met trapopgang en toilet een woonkamer van ca. 40 m2 met vrij uitzicht over de eigen tuin en de landerijen. Vanuit de woonkamer met zit- en eethoek is de keuken bereikbaar. De keuken is zowel in het voor- als in het voormalige achterhuis voorzien van een moderne inbouwkeuken.

Boven zijn 3 slaapkamers en een royale badkamer voorzien van een ligbad, douche, wastafel en toilet. Vanaf de overloop en via een vaste trap is de zolderverdieping bereikbaar met mogelijkheid voor een 4e slaapkamer.



De woning is landelijk gelegen met rondom vrij uitzicht over de landerijen. Binnen 10 autominuten sta je middenin de dorpskernen van Lichtenvoorde en Ruurlo of het stadshart van Groenlo met uitgebreide voorzieningen. Vanuit Ruurlo en Lievelde is een trein- en busverbinding richting Winterswijk en Zutphen. Kortom reden genoeg om deze woning niet aan je voorbij te laten gaan.



Bouwjaar 1939, verbouwd jaren '80

Woonoppervlakte: 282 m2

Perceeloppervlakte: 2.600 m2



Raadpleeg de uitgebreide fotoreportage, de video en de plattegronden voor een goede eerste sfeerimpressie. Wil je ook het gevoel ervaren? Maak dan een afspraak voor een bezichtiging via een van onze kantoren.

Kenmerken

Woonoppervlakte
282
Perceeloppervlakte
5000
Inhoud
1130
Bouwjaar
1939
Extra ruimte
56
Aantal verdiepingen
3
Aantal slaapkamers
6
Isolatie
Muurisolatie, Grotendeels dubbelglas
Verwarming
Warm water
Cv ketel
Garage
Vrijstaand steen, Parkeerplaats
Schuur
Ligging
Vrij uitzicht, Open ligging, Buiten bebouwde kom, Landelijk gelegen
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Genieten van het bouwproces
Voor veel mensen is het een droom; een huis bouwen in het buitengebied. Toch kan het ook behoorlijk wat frustratie opleveren. Alle mogelijkheden afwegen, de afstemming tussen partijen, verkeerde keuzes, enzovoorts. Daarom pakt Livingstone het anders aan. Zij bedachten een totaalaanpak die kopers veel rust geeft.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Van Zeeburg Luimes & Lebbink Makelaars (0575-462359) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Van Zeeburg Luimes & Lebbink Makelaars (0575-462359) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Van Zeeburg Luimes & Lebbink Makelaars (0575-462359) voor meer informatie over dit object