Plan bezichtigingBel makelaar

Titus Brandsmastraat 10

Verkocht
Excellent
Brunssum
€ 385.000 k.k.
9510
 m²
128
 m²
Eengezinswoning
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Op een mooie rustige locatie gelegen in het Zuid-Limburgse buurtschap
De Kling mogen wij u deze charmante woonboerderij met opstallen en weiland te koop aanbieden.

Het object is fraai gelegen op een ruim perceel van 9.510 m² en is zeer geschikt voor de dierenliefhebber (met name voor het houden van paarden) maar ook vanwege de aanwezigheid van veel schuurruimte ideaal voor aan huis gebonden beroepen, zoals atelier of hobbyruimte.

Deze charmante carréboerderij dient gerenoveerd te worden. Vanwege de potenties van het object is een bezichtiging zeer de moeite waard. Heeft deze charmante woonboerderij met volop mogelijkheden uw interesse gewekt, neem dan contact op met ons kantoor voor een bezichtiging.

Algemeen
Bouwjaar: ca. 1877
Inhoud: ca. 682 m³
Gebruiksoppervlakte wonen: ca. 128 m²
Perceeloppervlakte: ca. 0.95.10 ha. (9.510 m²)
Aanvaarding: in overleg

Voorzieningen
Elektriciteit: meterkast met smeltzekeringen
Wateraansluiting: aanwezig
Gasnetaansluiting: aanwezig
Rioolaansluiting: aanwezig
Kozijnen: houten kozijnen bezet met enkele beglazing

Installaties
Centrale verwarming: geen CV-installatie, gaskachels
Warm water voorziening: middels geiser

Omschrijving
De boerderijwoning is landelijk en vrij gelegen aan de rand van Merkelbeek. De boerderij is in staand metselverband opgetrokken en voorzien van een houten kapconstructie. De daken zijn gedekt met gebakken pannen.

Indeling
Kelder
Vanuit de bijkeuken is het souterrain bereikbaar welke uitstekend dienst doet als provisieruimte.

Begane grond
Via de cour heeft u middels de houten voordeur toegang tot de betegelde hal. Vanuit de hal heeft u toegang tot de keuken en de bijkeuken. De keuken is voorzien van een eenvoudig keukenblok. Aangrenzend aan de keuken is de woonkamer gelegen. Vanuit de hal heeft men verder toegang tot de bijkeuken met aangrenzend gelegen sanitaire voorzieningen en berging.

Eerste verdieping en tweede verdieping
Via de vaste houten trap bereikt u de overloop. De overloop geeft toegang tot drie slaapkamers en een ruime zolderkamer. Tweede verdieping is te bereiken via mangat.

Schuren en weiland
De schuren en stallen zijn tevens gelegen in de carré en zijn steens opgetrokken en gedekt met een gebakken pan. In alle schuren zijn de originele houten spanten zichtbaar. De schuren zijn te bereiken via een poort en diverse loopdeuren en zijn te omschrijven als een ideale klus-/sleutelruimte.

De bijgebouwen in de carré hebben een oppervlakte van ca. 150 m². Deze kunnen gebruikt worden voor diverse doeleinden, te denken valt aan het houden van (klein)vee, paarden, werkplaats, atelier en/of hobbyruimte.

Aangrenzend aan het gebouwencomplex is de huisweide gelegen. De huisweide heeft een oppervlakte van ca. 8.500 m².

Bestemmingsplan
De locatie is gelegen binnen het plangebied van het beheersverordening ‘‘Buitengebied Brunssum’’ van de gemeente Brunssum. Deze beheersverordening is vastgesteld door de gemeenteraad van de gemeente op
11 september 2013. Aan de locatie is de bestemming ‘’Agrarisch- Agrarisch bedrijf’’ toegekend. Er is door de verkoper een vergunning aangevraagd om het object te mogen gebruiken als burgerwoning. Deze vergunningsaanvraag is nog in procedure. Voor verdere informatie over het bestemmingsplan kunnen wij u persoonlijk informeren.

Kadastrale gegevens
Het perceel is kadastraal bekend als gemeente Brunssum, sectie D, nummers 1666, 2289, 3229 en 3228,
totaal ter grootte van 9.510 m². Optioneel bestaat er de mogelijkheid om extra grond (met een oppervlakte van 3.560 m² op ca. 1 km van de woning gelegen) te kopen. Indien u hierin interesse heeft dan kunt u contact opnemen met de makelaar.

Ligging
Deze woning ligt in het buurtschap De Kling, nabij de doorgaande weg naar Brunssum. De belendingen worden gevormd door met name particuliere (boerderij)woningen. Per auto zijn Heerlen en Sittard snel bereikbaar vanwege de gunstige ligging ten opzichte van diverse uitvalswegen.

Inlichtingen
Indien u meer wilt weten over het object of een bezichtiging wilt aanvragen, kunt u contact opnemen met de heer S.E.E. (Stef) Limpens van het kantoor te Ubachsberg (Voerendaal), bereikbaar op telefoonnummer: 045-5753255.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.
Alle maten zijn bij benadering weergegeven. Deze aanbieding mag slechts worden gezien als een uitnodiging tot bezichtiging. Een afspraak hiertoe kunt u maken bij ons kantoor.

Kenmerken

Woonoppervlakte
128
Perceeloppervlakte
9510
Inhoud
682
Bouwjaar
Extra ruimte
61
Aantal verdiepingen
3
Aantal slaapkamers
3
Isolatie
Verwarming
Gaskachels
Warm water
Geiser eigendom
Garage
Geen garage
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Inhoud tuin
0
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Livingstone: unieke, vrijstaande huizen in elke stijl
Sinds 1983 realiseert Livingstone droomhuizen. Vroeger waren dit met name cataloguswoningen. Maar dit concept is inmiddels volledig losgelaten. Livingstone maakt nu alleen nog unieke, op maat gemaakte woningen. In elke stijl. Van strak modern tot landelijk klassiek.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Aelmans Rentmeesters & Makelaars (045 - 575 32 55) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Aelmans Rentmeesters & Makelaars (0475-459260) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Aelmans Rentmeesters & Makelaars (0475-459260) voor meer informatie over dit object
No items found.
No items found.