Plan bezichtigingBel makelaar

Burgerweg 79

Verkocht
Excellent
Burgerbrug
€ 775.000 k.k.
810
 m²
160
 m²
Eengezinswoning
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Hier wilt u wonen! 
 Je hebt uitzicht en je hebt uitzicht! Uitzicht hoort bij de ligging van dit bijzondere perceel van maar liefst 810 m². 
 Vanuit de woonkamer kunt u de kustlijn volgen richting Schoorl en Petten. Deze vrijstaande woning met inpandig bereikbare ‘dubbele’ garage is onder traditionele bouw gerealiseerd in 2002. U ziet dat de woning prachtig hoog ligt, waardoor er niveauverschil is met het terras en de achtertuin. Gebouwd met kwaliteit en sfeer, volledige isolatie, HR+ thermopane, fraaie overstekken van Meranti hout en sier metselwerk. In de woning treft u mooie deur – en sierlijsten en de gehele begane grond heeft vloerverwarming. De unieke ligging dichtbij de kust biedt u verhuurmogelijkheden voor bijvoorbeeld uw eigen B&Bt, om zo ook anderen van het uitzicht en de plek te laten genieten! Hiervoor is al een complete ruimte ingericht boven de garage. Deze ruimte is te bereiken via een eigen ingang. Hier treft u een keuken, badkamer, woonkamer en een vide (te gebruiken als slaapkamer). De woning vraagt om een beetje aandacht, de huidige eigenaar was al aardig op weg, maar aan de nieuwe eigenaar om het af te maken!
 De hoofdwoning is uitgerust met veel mooie raampartijen, waardoor er veel lichtinval is en optimale uitzichtmomenten! De keuken is voorzien van onder andere een vier-pits inductie kookplaat, vaatwasmachine en een oven. Op de begane grond bevindt zich ook nog een badkamer en een wasruimte. Op de verdieping vindt u twee slaapkamers, een apart toilet en een 2e badkamer. Vanuit een van de slaapkamers kunt met de hardhouten trap de (speel)zolder bereiken. Rondom de woning is een stenen pad aangelegd en treft u een niveauverschil in de tuin. Deze tuin verdiend nog wel nog wat aandacht! De aangebouwde geïsoleerde garage is voorzien van elektra, water en krachtstroom. In de garage is voldoende ruimte voor twee auto’s. De plek van de CV-combiketel en een extra elektrische boiler zijn hier gerealiseerd (noodoplossing mocht er geen gas zijn).
 Begint deze woning en de plek te kriebelen en wilt u hier straks elke dag wakker worden? Wij nodigen u graag uit voor een bezichtiging!
 
 Bouwjaar: 2002
 Woonoppervlakte: ca. 160 m²
 Inhoud: ca. 750 m³
 Perceeloppervlakte: 810 m²
 
 Voor meer informatie kunt u de uitgebreide brochure aanvragen, tevens kunt u diverse aanvullende documenten (onder andere NVM vragenlijst, kadastrale kaart, berekening gebruiksoppervlakte & inhoud, bestemming, enzovoort) downloaden via onze website (met een Klaver Profiel).

Kenmerken

Woonoppervlakte
160
Perceeloppervlakte
810
Inhoud
750
Bouwjaar
2002
Extra ruimte
48
Aantal verdiepingen
3
Aantal slaapkamers
4
Isolatie
Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Dubbel glas
Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel
Garage
Aangebouwd steen
Schuur
Ligging
Vrij uitzicht, Open ligging, Landelijk gelegen
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Genieten van het bouwproces
Voor veel mensen is het een droom; een huis bouwen in het buitengebied. Toch kan het ook behoorlijk wat frustratie opleveren. Alle mogelijkheden afwegen, de afstemming tussen partijen, verkeerde keuzes, enzovoorts. Daarom pakt Livingstone het anders aan. Zij bedachten een totaalaanpak die kopers veel rust geeft.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Klaver Makelaardij (0226-555777) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Klaver Makelaardij (0226-555 777) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Klaver Makelaardij (0226-555 777) voor meer informatie over dit object