Plan bezichtigingBel makelaar

Pastoor van Breugelstraat 5

Verkocht
Excellent
Bosschenhoofd
€ 495.000 k.k.
6804
 m²
169
 m²
Eengezinswoning
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Deze ruime vrijstaande woning is rustig gelegen op een perceel van 775 m² aan de rand van de dorpskern op korte afstand van alle dorpsvoorzieningen én natuurgebied ‘’Pagnevaart’’ waar je terecht kunt voor een heerlijke wandeling. Het met rood aangegeven gedeelte op de situatietekening is op dit moment eveneens in gebruik door de eigenaren van de woning en wel middels bruikleen. Dit perceel kan gratis gebruikt worden. Optioneel is 16.330 m2 extra grond aan te kopen. Het betreft het perceel aangrenzende grond, kadastraal bekend als gemeente Hoeven sectie G, nummer 2207 en 4023. Op het kadastrale perceel nummer 4023 zijn tevens een tweetal loodsen gelegen. Gezien de staat van deze loodsen moet er rekening gehouden worden met renovatiekosten.De woning beschikt o.a. over een woonkamer, keuken, praktische bijkeuken/achterentree, een achterhuis met badkamer en toiletruimte, opkamer, een viertal slaapkamers en een grote bergzolder op stahoogte. Met een woonoppervlak van 168 m² biedt het nieuwe bewoners een zee aan ruimte. In het achterhuis is een garage met werkplaats (nu ingericht als biljartkamer) gerealiseerd. Ideaal voor de hobby en/of  klusliefhebber. Maar uiteraard zijn deze ruimtes multifunctioneel inzetbaar. Men dient rekening te houden met modernisering/verbouwingskosten maar het biedt nieuwe bewoners wel de uitgelezen kans om de woning helemaal naar eigen smaak en inzicht opnieuw in te delen!Enkel een bezichtiging geeft de juiste indruk! BEGANE GROND

Achter entree/bijkeuken uitgerust met een keukenblok. De ruimte geeft toegang tot een provisie/wasruimte en het achterhuis/tussenhal.  

Afwerking: tegelvloer, spuitwerk wanden en een houten delen plafond.  Achterhuis/tussenhal met toegang tot de badkamer, toiletruimte, keuken en werkplaats/berging. Middels een trap is een grote bergzolder op stahoogte bereikbaar die volop ruimte biedt. 

Afwerking: tegelvloer, spuitwerk wanden en een houten delen plafond. Badkamer uitgerust met een ligbad, wastafel en drogeraansluiting. 

Afwerking: tegelvloer met deels betegelde en deels spuitwerk wanden. Het plafond is afgewerkt met houten delen. Toiletruimte uitgerust met een fonteintje.  

Afwerking: tegelvloer met deels betegelde en deels spuitwerk wanden. Het plafond is afgewerkt met houten delen. Woonkamer die dankzij vele raampartijen volop lichtinval geniet. De woonkamer is voorzien van een rookkanaal. 

Afwerking: vloerbedekking, Spachtelputz wanden en een board plafond. Keuken in rechte opstelling uitgerust met een kunststof aanrechtblad, spoelbak, koelkast, gas kookplaat en afzuigkap.De ruimte geeft toegang tot de kelder. 

Afwerking: tegelvloer met deels houten lambrisering en deels granol op de wanden. Het plafond is afgewerkt met hout. Voormalig doucheruimte uitgerust met een wastafel

Afwerking: tegelvloer, betegelde wanden en een houten delen plafond. Opkamer voorzien van een handmatig bedienbaar rolluik. 

Afwerking: vloerbedekking, behangen wanden en een board plafond. Werkplaats/berging met toegang tot de hobbyruimte welke nu is ingericht als biljartkamer én de garage 

die vanaf de voorzijde toegankelijk is middels een roldeur. Deze ruimtes zijn uitermate geschikt voor de hobby

en/of klusliefhebber maar zijn uiteraard multifunctioneel inzetbaar.  EERSTE VERDIEPING

Overloop met toegang tot vier slaapkamers en een luik die toegang geeft tot de zolder.

Afwerking: vloerbedekking, behangen wanden en een platen plafond. Slaapkamer 1 

Afwerking: vloerbedekking, behangen wanden en een platen plafond. Slaapkamer 2 

Afwerking: vloerbedekking, behangen wanden en een platen plafond. Slaapkamer 3 

Afwerking: vloerbedekking, behangen wanden en een platen plafond. Slaapkamer 4 

Afwerking: vloerbedekking, behangen wanden en een platen plafond. EXTERIEURTuin

De woning wordt omsloten door een tuin die uitgerust is met een gazon, sierbestrating, borders met beplanting, terrassen en mooie hoge bomen die het zonlicht filteren. Ervaar hier de rust, ruimte & privacy!KADASTRALE GEGEVENS

Gemeente: Hoeven

Sectie:G

Nummer: 2894

Groot: 7 are en 75 centiare Het met rood aangegeven gedeelte is op dit moment eveneens in gebruik door de eigenaren van de woning pastoor van Breugelstraat 5 te Bosschenhoofd, en wel middels bruikleen. Het eigendom van dit gedeelte behoort toe aan de gemeente Halderberge. Na alle waarschijnlijkheid kan dit gedeelte eveneens in bruikleen worden gegeven aan de nieuwe eigenaar. Over een eventuele aankoop hiervan kunt u contact opnemen met ons kantoor.

                         

Kenmerken

Woonoppervlakte
169
Perceeloppervlakte
6804
Inhoud
1131
Bouwjaar
1924
Extra ruimte
172
Aantal verdiepingen
2
Aantal slaapkamers
5
Isolatie
Verwarming
Gaskachels
Warm water
Geiser eigendom, Gasboiler huur
Garage
Carport
Schuur
Ligging
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Genieten van het bouwproces
Voor veel mensen is het een droom; een huis bouwen in het buitengebied. Toch kan het ook behoorlijk wat frustratie opleveren. Alle mogelijkheden afwegen, de afstemming tussen partijen, verkeerde keuzes, enzovoorts. Daarom pakt Livingstone het anders aan. Zij bedachten een totaalaanpak die kopers veel rust geeft.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Schalk Makelaardij (076-5937000) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Schalk Makelaardij (076-5937000) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Schalk Makelaardij (076-5937000) voor meer informatie over dit object