Plan bezichtigingBel makelaar

Graaf Bernadottelaan 7

Verkocht
Excellent
Oisterwijk
€ 1.850.000 k.k.
1665
 m²
323
 m²
Villa
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Op eerste villastand en in de nabijheid van zowel het bourgondische en sfeervolle centrum van Oisterwijk alsmede de bossen en vennen, is deze villa met klassieke architectuur en fraaie tuin gesitueerd. Speciale kenmerken van deze villa zijn de vele gebruiksmogelijkheden: het is een perfecte woning voor een groot gezin maar tevens is de woning geschikt om, voorzien van alle gebruiksgemakken, kantoor of praktijk aan huis te houden.

De omgeving wordt gekenmerkt door vrijstaande villa’s gelegen op ruime percelen, waardoor veel privacy en rust geboden wordt.



De villa is gunstig gelegen nabij het centrum met voorzieningen als winkels, scholen, sportaccommodaties en openbaar vervoer (NS-treinstation). De uitvalswegen naar Tilburg, 's-Hertogenbosch (N65) en Eindhoven (A58) zijn eenvoudig en binnen enkele minuten te bereiken alsmede natuurgebied “De Kampina”.



ALGEMENE INFORMATIE

• Fraaie ligging aan de Graaf Bernadottelaan met een stijlvol aangelegde tuin met veel privacy,

• De villa heeft drie slaapkamers en twee badkamers met de mogelijkheid om een extra slaapkamer te realiseren op de eerste verdieping,

• De keurig onderhouden villa met een hoge staat van afwerking en gebruik van kwaliteitsmaterialen is voorzien van een alarminstallatie, beregeningsinstallatie voor de tuin en deels voorzien van zonnescreens,

• Het object biedt veel ruimte en mogelijkheden, graag nodigen wij, op afspraak, serieuze gegadigden uit om de ruimte en mogelijkheden van deze villa zelf te ervaren!



Bouwjaar: 2000

Inhoud: 1.258 m³

Woonoppervlakte: 323 m²

Gebouw gebonden buitenruimte: 36 m²

Overige inpandige ruimte: 47 m²

Externe bergruimte: 4 m²

Perceeloppervlakte: 1.665 m²

Verwarming: middels CV-combiketel (Nefit HR-2016)

Warm water: boiler

Isolatie: Vloer-, muur-, dakisolatie, dubbel glas



INDELING



Parterre

Uitnodigende entree naar royale hal met vide, trapopgang, meterkast, maatwerk garderobekast en luxe toiletruimte met wandcloset en fontein. Vanuit de hal toegang tot de diverse vertrekken, living, woonkeuken, werk-/studeerkamer, bijkeuken, inpandige dubbele garage met separate (berg)ruimte en wijnkelder.



Living

Vanuit de hal, via openslaande deuren, toegang tot de lichte living met een prettige lichtinval. De living is middels een toog verdeeld in twee kamers.

De gashaard met schouw, de klassieke visgraat parketvloer met wengé bies en de raampartijen met roedeverdeling geven het geheel een sfeervolle uitstraling. Er zijn meerdere openslaande deuren naar het terras en de tuin waardoor binnen en buiten harmonieus in elkaar overvloeien.

Aansluitend is het overdekte terras bereikbaar met verlichting en terrasverwarming, door de beschutte ligging kunt u hier in meerdere seizoenen heerlijk genieten.



Woonkeuken

De ruime, lichte woonkeuken met natuurstenen vloer en erker is aan de voorzijde van de villa gelegen en heeft een stijlvolle keukeninrichting met werkeiland en een hoekopstelling met zowel onder- als bovenkasten en is voorzien van diverse eersteklas apparatuur: inductiekookplaat met afzuigkap, kokend waterkraan, oven, magnetron, koelkast en vaatwasser. Via en-suite deuren tevens toegang tot de living.

Werk-/studeerkamer

Deze kamer is gesitueerd aan de voorzijde van de villa met zicht op de voortuin en de Graaf Bernadottelaan en voorzien van een fraaie visgraat parketvloer.

Op de parterre bevinden zich tevens een tweede toiletruimte met wandcloset en fontein, een bijkeuken met keukenblok met praktische bergruimte en aansluitingen voor was- en droogapparatuur. De dubbele inpandige garage heeft elektrisch bedienbare sectionaal deuren en aansluitend een separate (berg)ruimte met de beregeningsinstallatie voor de tuin en een loopdeur naar de tuin.

Wijnkelder

Vanuit de hal is de praktische wijnkelder van ca. 16 m² toegankelijk met een goede stahoogte en diverse nissen.



Eerste verdieping

Op deze verdieping bevinden zich de overloop met vide, drie ruime slaapkamers, twee badkamers, een separate toiletruimte en een ruime zolder/berging.

De ruime masterbedroom met badkamer en-suite is aan de achterzijde van de villa gelegen, heeft een walkin-closet en een separate ruimte met infraroodcabine. Openslaande deuren bieden toegang tot het dakterras met fraai zicht op de achtertuin. De luxe badkamer en-suite is voorzien van een ligbad, douche, twee wastafels, designradiator en vloerverwarming (via warm water ringleiding).

De andere twee ruime slaapkamers met dakkapel zijn aan de voorzijde van de villa gelegen.

De tweede badkamer op de verdieping is voorzien van een douchecabine en twee wastafels.

De separate toiletruimte op de verdieping is geheel betegeld en voorzien van een wandcloset en fontein.

Er is een grote extra zolder/ berging waar zich de opstelling van de C.V-ketel met boiler bevindt met tevens voldoende praktische bergruimte. Uiteraard is het eenvoudig mogelijk om hier een vierde slaapkamer te realiseren.



Buitenleven

De onder architectuur aangelegde privacybiedende, tuin is geheel omheind met sierhekwerk en heeft een klassiek vormgegeven vijverpartij, gazon, volwassen hagen, borders en bomen, diverse terrassen met sierbestrating en tuinverlichting. Een houten tuinhuis biedt tevens aanvullende bergruimte en is voorzien van elektra.

De oprit biedt ruim voldoende parkeergelegenheid voor meerdere auto’s.

Kortom: een stijlvol uitstekend onderhouden bezit voor de happy few.

Kenmerken

Woonoppervlakte
323
Perceeloppervlakte
1665
Inhoud
1258
Bouwjaar
2000
Extra ruimte
47
Aantal verdiepingen
3
Aantal slaapkamers
3
Isolatie
Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Dubbel glas
Verwarming
Cv ketel
Warm water
Gasboiler eigendom
Garage
Inpandig
Schuur
Ligging
Aan rustige weg, In bosrijke omgeving
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Karaktervol houtwerk in the spotlight
Van grachtenpand tot Brabantse boerderij

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Lelieveld Makelaardij (013 5210222) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Lelieveld Makelaardij (0499-577400) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Lelieveld Makelaardij (0499-577400) voor meer informatie over dit object