Plan bezichtigingBel makelaar

Notendreef 16

Beschikbaar
Excellent
Arkel
€ 1.050.000 k.k.
1255
 m²
400
 m²
Villa
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Vrijstaande villa welke naar eigens wens is in te delen!- Vrij uitzicht over landerijen aan de achterzijde

- Riante vrijstaande villa met ca. 400 m² woonoppervlak

- Volledig geïsoleerd en onderhoudsarm gebouwd

- Gelegen op 1.255 m² eigen grondKilometers ver vrij uitzicht en toch dichtbij de voorzieningen! Deze nieuw gebouwde vrijstaande villa ligt op een uitstekende locatie aan de Notendreef, op maar liefst 1.255 m² eigen grond.Via de eigen oprijlaan komt u bij het woonhuis. Het woonhuis heeft een prachtig woonoppervlak van ca. 400 m², met een legio aan mogelijkheden. De woning wordt opgeleverd in de huidige staat. De indeling en afwerkingsstaat van de woning is daardoor volledig naar eigen wens in te delen.Aan de achterzijde is er weids uitzicht over de omliggende weilanden. Het perceel meet een oppervlak van 1.255 m² en biedt veel vrijheid! Er is alle ruimte om het geheel naar eigen wens in te richten. Rondom de woning is voldoende ruimte voor het aanleggen van een prachtige tuin. De riante garage (ca. 30 m²) biedt mogelijk voor het houden van een hobby. Het is hier allemaal mogelijk!Globale indeling woonhuis:Begane grond: entree, royaal opgezette hal met toegang tot de woonkamer, toiletruimte en meterkast, woonkeuken met openslaande deuren en prachtig uitzicht over het perceel en het omliggende groen, woonkamer met een fraaie raampartij, naast de woonkeuken is de mogelijkheid om bijvoorbeeld een bijkeuken of kantoorruimte te realiseren en geeft toegang tot de garage, ruim opgezette garage (ca. 30 m²).Eerste verdieping: overloop met vide, mogelijkheid tot het creëren van diverse slaapkamers, wellnesruimte en een nog te realiseren balkon, boven de garage en bijkeuken is eveneens een open ruimte gerealiseerd voorzien van twee dakkapellen.Tweede verdieping: open verdieping voorzien van twee dakkapellen. Hier is het eveneens goed mogelijk om slaapkamers, een atelier of 'mancave' te realiseren.Algemeen:

- Het woonhuis is volledig geïsoleerd.

- In onderling overleg met een eventuele koper zal verkoper zorg dragen voor een passende garagedeur en balkon aan de achterzijde op de eerste verdieping.

- De woning zal in de huidige staat (volledig casco) worden opgeleverd. Dit houdt in dit geval in dan er nog geen leidingwerk, verwarmingsinstallatie etc. aanwezig in de woning. U kunt de woning dan ook volledig naar eigen wens in delen.Kadaster:

- Gemeente Arkel, sectie D, nummer 684, oppervlakte: 1.180 m².

- Gemeente Arkel, sectie D, nummer 779, oppervlakte: 75 m².Ligging: stromend vanuit de Betuwe volgt het idyllische riviertje de Linge zijn weg door het pittoreske landschap. Net voordat de Linge in Gorinchem uitmondt in de rivier de Merwede passeert deze het dorp Arkel. Arkel heeft een rijke historie en is nauw verwant aan de nabij gelegen vestingstad Gorinchem.Arkel heeft een klein winkelcentrum met alle benodigde voorzieningen, basisscholen, een medisch centrum, diverse sportverenigingen en een jachthaven. Het dorp kent een centrale ligging in Nederland. Steden als Utrecht, Breda en Rotterdam zijn binnen 30 autominuten te bereiken door de goede verbindingen met de snelwegen A15 en A27. Ook zijn er goede aansluitingen op het openbaar vervoer (treinstation en busverbindingen).

Kenmerken

Woonoppervlakte
400
Perceeloppervlakte
1255
Inhoud
1685
Bouwjaar
2012
Extra ruimte
30
Aantal verdiepingen
3
Aantal slaapkamers
3
Isolatie
Volledig geisoleerd
Verwarming
Warm water
Garage
Inpandig
Schuur
Ligging
Aan rustige weg, Vrij uitzicht
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Genieten van het bouwproces
Voor veel mensen is het een droom; een huis bouwen in het buitengebied. Toch kan het ook behoorlijk wat frustratie opleveren. Alle mogelijkheden afwegen, de afstemming tussen partijen, verkeerde keuzes, enzovoorts. Daarom pakt Livingstone het anders aan. Zij bedachten een totaalaanpak die kopers veel rust geeft.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Van Ekeren Kuiper Makelaardij (0183 67 29 92) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Van Ekeren Kuiper Makelaardij ( 0345 63 21 00) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Van Ekeren Kuiper Makelaardij ( 0345 63 21 00) voor meer informatie over dit object
No items found.
No items found.