Plan bezichtigingBel makelaar

Buerweg 22

Verkocht
Excellent
BERGEN (NH)
Op aanvraag
2515
 m²
417
 m²
Eengezinswoning
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Op één van de mooiste plekken in Bergen, tussen de Eeuwigelaan en het Wiertdijkje, bevindt zich de Buerweg. Dit is een van de weinige nog oorspronkelijke wegen in Nederland met veel kleine monumentale ateliers van bekende schilders van de Bergense School, die hier vroeger gewerkt en gewoond hebben. De woning is gelegen in een bosrijke omgeving op nog geen steenworp afstand van het strand. Daarnaast staat de woning ver op het perceel verscholen tussen de bomen, wat zorgt voor veel privacy. Bij het eventueel kappen van wat bomen kunt u veel meer licht en ruimte creëren, waardoor er een prachtige tuin op het Zuidwesten te realiseren is. De woning is voorzien van veel glazen wanden waardoor u van binnenuit overal uitzicht heeft op uw eigen tuin met vele soorten bomen en beplantingen. Er zijn heel wat groene vingers nodig om deze 2.512 m² aan schoonheid bij te houden! Perceeloppervlaktes van dit formaat zijn vrij uniek in Bergen. Het perceel grenst aan de achterzijde aan het Hemelrijklaantje, een voetpad dat de Buerweg met de Eeuwigelaan verbindt. Het Hemelrijklaantje is vernoemd naar Dr. J. Hemelrijk. De heer Hemelrijk bewoonde vanaf 1926 tot zijn overlijden in 1973 de villa ‘De Spar’ aan de Eeuwigelaan. Hij was overlevende van Buchenwald, vertaler van talloze Latijnse werken en oud wethouder van Bergen. Vanuit de entree komt u in een ruime en lichte woonkamer met een keuken aangrenzend. Met het sfeervolle open haard en het uitzicht naar buiten, is dit de plek waar u de winter door wilt brengen. Via een lange hal kunt u de vier (slaap)kamers, twee badkamers en de riante berging bereiken. Er zijn twee moderne trappen in de woning welke u naar de verdieping leidt. Hier treft u een modern atelier, een kantoor, een 2e woonkamer en een 3e badkamer. Deze verdieping leent zich perfect voor een compleet nieuwe indeling, voor als u bijvoorbeeld de slaapkamers naar boven wilt verplaatsen.
Op dit moment ademt de woning karakter, artisticiteit en kunst. Aan deze eigenschappen kunt u deze woning een eigen draai geven, zodat dit helemaal uw plekje wordt!
Een karakteristieke woning op zo’n unieke locatie, verscholen in de natuur met een stukje geschiedenis grenzend aan het perceel komt u niet elke dag tegen! Dus...wanneer komt u langs voor een bezichtiging?

Perceeloppervlakte: 2.515 m²
Inhoud: ca. 1.410 m³
Woonoppervlakte: 417 m²
Bouwjaar: 1960

Voor meer informatie kunt u de uitgebreide brochure aanvragen, tevens kunt u diverse aanvullende documenten (onder andere NVM vragenlijst, kadastrale kaart, berekening gebruiksoppervlakte & inhoud, bestemming, enzovoort) downloaden via onze website (met een Klaver Profiel).

Kenmerken

Woonoppervlakte
417
Perceeloppervlakte
2515
Inhoud
1410
Bouwjaar
1960
Extra ruimte
0
Aantal verdiepingen
2
Aantal slaapkamers
4
Isolatie
Dakisolatie, Muurisolatie, Dubbel glas
Verwarming
Cv ketel
Warm water
Gasboiler eigendom
Garage
Geen garage
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Genieten van het bouwproces
Voor veel mensen is het een droom; een huis bouwen in het buitengebied. Toch kan het ook behoorlijk wat frustratie opleveren. Alle mogelijkheden afwegen, de afstemming tussen partijen, verkeerde keuzes, enzovoorts. Daarom pakt Livingstone het anders aan. Zij bedachten een totaalaanpak die kopers veel rust geeft.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Klaver Makelaardij (0226-555777) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Klaver Makelaardij (0226-555 777) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Klaver Makelaardij (0226-555 777) voor meer informatie over dit object
No items found.
No items found.