Plan bezichtigingBel makelaar

Beerseweg 26

Beschikbaar
Excellent
Cuijk
€ 895.000 k.k.
4295
 m²
200
 m²
Woonboerderij
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Unieke kans! Kiest u voor een nieuw te bouwen woning of gaat u voor het opknappen van deze karakteristieke kluswoning met stal? Deze boerderij heeft een gemetselde voorgevel en vriendelijk ogende achtergevel op een perceel van liefst 4.295 m². De ruimtes op de begane grond en op de eerste verdieping bieden volop mogelijkheden en kunnen geheel naar eigen wens worden vormgegeven. Waarbij het hebben van een aan-huis-gebonden-beroep of het inwonen van bijvoorbeeld ouders ook tot de mogelijkheden zou behoren. Een uitgelezen kans voor de handige klusser!

 

 Indeling:

De boerderij is momenteel verdeeld in 6 studio's.Diverse gegevens:

De boerderij is eind jaren ’90 verbouwd naar 6 studio’s die jarenlang verhuurd zijn geweest. De boerderij is geheel vrij van huur en de huidige eigenaar heeft de woning gedeeltelijk gestript en biedt de boerderij in zijn geheel te koop aan.

Tal van mogelijkheden: van eigen bewoning tot (deel)verhuur, de gemeente staat in principe niet afwijzend tegenover een woon-verhuur situatie. In de huidige indeling is er sprake van 6 studio’s, eenvoudig uit te breiden tot 7 of 8.

Naast de mogelijkheid om hier een prachtige woning op een ruim perceel te creëren zijn er zeker mogelijkheden om bij te bouwen. De gemeente Land van Cuijk heeft (eerder al eens) aangegeven haar medewerking te willen verlenen aan het omzetten van de woonbestemming naar een bedrijfsmatige bestemming met eventueel wonen, waarbij bepaalde vormen van detailhandel en/ of maatschappelijke functies mogelijk zijn. De procedure dient hiervoor nog wel te worden doorlopen. Hiermee kan de bestemming worden afgestemd op de voor u benodigde bestemming.

De woning heeft de bouwaanduiding 'karakteristiek', maar betreft geen monument. Dit betekent dat dit gebouw in principe haar hoofdvorm dient te behouden, waarbij het gebouw wel kan worden herstemd naar een andere functie, zoals bijvoorbeeld kantoorruimte of showroom.

Mogelijkheden om de woning uit te breiden naar meer m² (vergunning plichtig).

Door de gunstige ligging ten opzichte van de A73 bent u binnen circa 2 minuten op de snelweg A-73. Het treinstation van Cuijk is binnen circa 2 autominuten en binnen circa 10 minuten lopen te bereiken

Het is bespreek om de woonboerderij aan te kopen met minder grond.

De gemeente Land van Cuijk heeft aangegeven mee te willen werken aan herbestemming van het achterliggend terrein met als bestemming: bedrijf. Kandidaat koper dient in verder overleg te treden met de gemeente Land van Cuijk.

Kenmerken

Woonoppervlakte
200
Perceeloppervlakte
4295
Inhoud
738
Bouwjaar
1925
Extra ruimte
0
Aantal verdiepingen
2
Aantal slaapkamers
6
Isolatie
Geen isolatie
Verwarming
Warm water
Garage
Vrijstaand steen
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Buiten bebouwde kom
Inhoud tuin
270
Aantal paardenboxen
4
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Genieten van het bouwproces
Voor veel mensen is het een droom; een huis bouwen in het buitengebied. Toch kan het ook behoorlijk wat frustratie opleveren. Alle mogelijkheden afwegen, de afstemming tussen partijen, verkeerde keuzes, enzovoorts. Daarom pakt Livingstone het anders aan. Zij bedachten een totaalaanpak die kopers veel rust geeft.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Makelaardij Twan Poels (0485 319 220) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Makelaardij Twan Poels (0485 550 450) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Makelaardij Twan Poels (0485 550 450) voor meer informatie over dit object